Imatrge de crema solar en un supermercat.

Surrealista robatori en un supermercat a Catalunya: crema solar a punta pala

Volien endur-se cremes solars, xocolates i càpsules de cafè per un valor de més de 1.800 euros

Catalunya és sovint el bressol de les històries més surrealistes. L'última no n'és una excepció. Els Mossos d'Esquadra han arrestat dos lladres per un furt d'allò més surrealista en un supermercat a l'Empordà. I és que aquests només pretenien endur-se cremes solars, xocolates i càpsules de cafè per un valor de més de 1.800 euros.

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 29 i 37 anys per haver robat centenars de producte en un mateix supermercat de Palafrugell (Baix Empordà). Els fets van passar el diumenge 22 de maig quan una patrulla de paisà va veure un cotxe que estacionava a l'aparcament soterrat d'un supermercat de la plaça d'Europa.

Anaven sense bosses

Els dos homes que hi anaven van deixar el cotxe en una zona apartada i poc il·luminada de l'aparcament. A continuació entraven i sortien de l'establiment sense portar bosses o una cistella de la compra. En total es van arribar a emportar cremes solars, xocolates i càpsules de cafè per un valor de més de 1.800 euros.

Mitja hora després de fer viatges i de carregar el cotxe amb productes, els dos ocupants volien marxar i els agents els van aturar per identificar-los. A dins hi havia productes sense la coherència de ser una compra habitual. Els dos homes tampoc podien justificar amb cap tiquet que havien comprat els productes al supermercat i per això van quedar detinguts per un furt a establiment comercial.

Els productes van ser retornats al supermercats. Un dels dos homes tenia nombrosos antecedents per fets similars. Malgrat tot, els dos homes ja han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.

A més a més, cal destacar que no és la primera vegada que passa quelcom així a Catalunya. Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 5 d’abril a Sitges tres homes, entre els 32 i els 49 anys, per furtar aliments en diferents establiments del municipi. 

El més sorprenent, però, és que el grup, amb una acumulació de 22 antecedents policials, s'havia especialitzat en robar bàsicament gelats, llaunes de conserves com tonyina, cafès i rajoles de xocolata.