Investiguen onze robatoris amb força en menys de dues setmanes al Gironès

Els lladres rebenten els vidres dels vehicles i s’emporten tot el que hi ha a l’interior
En només dotze dies, s'ha robat a l'interior d'onze cotxes a Salt | Cedida

 

Els Mossos d’Esquadra estan investigant diversos robatoris a l’interior de vehicles que estaven aparcats al municipi de Salt. De l’11 al 22 de gener, és a dir en només dotze dies, la policia ha rebut onze denúncies per fets similars. A més, a banda de les sostraccions, els mateixos delinqüents podrien ser els culpables del robatori de dos vehicles que també estaven aparcats en vials de la vila.

 

Els ‘modus operandi’ dels lladres s’ha basat a trencar els vidres dels vehicles afectats, i un cop tenien els cotxes oberts s’emporten tot el que hi troben. Alguns dels objectes robats han estat televisors i telèfons, però també s’han denunciat el robatori, per exemple, d’eines de treball.

 

 

De moment no s’ha produït cap detenció pels fets i el que destaca d’aquests robatoris és que no es focalitzen en un punt concret de Salt, sinó que s’estan donant a diversos barris de la localitat, fet que dificulta la cerca i captura dels delinqüents.

 

També s’han robat dos vehicles

Pel que fa al robatori dels vehicles, el primer es va produir al carrer del Greco. Els lladres van emportar-se el 17 de gener un vehicle aparcat al vial. El segon robatori va ser el 20 de gener i es van endur una furgoneta aparcada al carrer Santiago Ramon i Cajal. D’aquests furts tampoc se n’ha pogut detenir els autors i no hi ha cap pista que senyali que els casos podrien estar relacionats.

 

Els lladres trencaven les finestres dels vehicles per robar tot el que hi havia a l'interior | Mossos d'Esquadra
 

Roben a l’interior de més de 40 cotxes al Prat de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 19 de gener un home, que ja comptava amb 26 antecedents policials, mentre cometia un robatori en un cotxe al Prat de Llobregat. El mateix home havia estat detingut el 16 i el 17 de gener, també per forçar i robar un total, entre els tres dies, de 41 vehicles. En els tres casos el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

L'individu, de nacionalitat espanyola i 40 anys, va ser detingut el 19 de gener com a presumpte autor de 10 robatoris amb força a interior de vehicle al Prat de Llobregat. Així mateix, també va ser detingut, el 16 de gener, com a presumpte autor de 12 robatoris amb força a interior de vehicle i, el 17 de gener, com a presumpte autor de 19 robatoris més.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris