Roben material de l'equip televisiu d'Antena 3 mentre preparaven un directe al Raval de Barcelona

El mateix programa ho ha denunciat en directe i a les xarxes socials

Roben material d'Antena3
L'equip de periodistes estava fent una prova de so quan els hi han robat la motxilla  | Twitter (@EspejoPublico)

Un equip de periodistes del canal televisiu 'Antena 3' han denunciat un robatori mentre aquests estaven a punt de fer un rodatge en directe pel programa 'Espejo Público'. Un individu ha aprofitat que els reporters estaven preparant-se per entrar en directe per endur-se una motxilla plena de cables i material que feien servir per a l'emissió. 

Han denunciat el robatori en directe

Els reporters estaven realitzant una prova de so amb la intenció d'entrar en directe des del Raval de Barcelona. L'emissió anava dirigida a explicar la situació d'inseguretat que es viu als carrers de la ciutat comtal en els últims dies. Un fet que han corroborat després d'explicar en directe que una persona se'ls hi havia endut la motxilla.

A l'interior de la bossa, els periodistes hi portaven els cables, mòbils i altre material tècnic de la productora que utilitzaven per fer els directes des de Barcelona. 

També et pot interessar...


Comentaris
Legalitas
Perdo, pero haurieu de corretgir el titular, si no hi ha hagut violencia , no podem parlar de ROBATORI, en tot cas delicte de furt , i tant sols per el valor que poden tenir els cables de l, interior de la motxilla, si ho confirmeu millor
Miki
????
Melodia
Si la gent tuviese un par de narices y se defendiese no harian tantos robos
Marc
Si els han robat la motxilla que necessiten per fer directes... Com ho van poder explicar en directe? ?

envia el comentari