Dos lladres roben violentament el rellotge a un home a Barcelona

Els agressors van accelerar el pas fins a reunir-se amb una tercera persona, que suposadament els esperava per fugir

Dos lladres extreuen violèntament el rellotge a un home, que va quedar en estat de xoc i amb la samarreta trencada
Dos lladres extreuen violentament el rellotge a un home, que va quedar en estat de xoc i amb la samarreta trencada | Helpers

Pel que sembla, els lladres que actuen a Barcelona no tenen cap mena d'escrúpols en actuar de dia i en la via pública. El passat 31 d'agost al matí, dos homes van forçar violentament un altre per robar-li el rellotge, tal com va informar la plataforma ciutadana 'Helpers' al seu compte de Twitter.

La víctima va quedar en estat de xoc

Segons es pot veure en el vídeo publicat per l'entitat, els lladres van sacsejar la víctima fins a extreure-li l'objecte i després, accelerant una mica el pas, van caminar fins a reunir-se amb un tercer home, que passejava tranquil·lament al carrer perpendicular. Els fets podrien haver tingut lloc al carrer de Lluna o de Lleó pel que va relatar 'Helpers'.

Pocs segons abans de finalitzar el vídeo, es pot apreciar que la víctima del violent robatori va quedar en estat de xoc i amb la samarreta trencada. El mateix mitjà de visibilització de successos va recomanar a la víctima que denunciés els fets perquè Mossos poguessin actuar.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari