URGENT

🔴 Investiguen la possible violació a una menor durant el Carnaval de Calella

Reobren la platja del Cristall de Badalona després de descartar la presència d'explosius

L'armada espanyola conclou que hi havia cinc pilones de formigó i fa una petita detonació a uns 25 metres de la costa
El vaixell de l'Armada mentre un bussejador inspeccionava una de les peces sospitoses| CatalunyaDiari

 

L'armada espanyola ha descartat aquest dissabte a la tarda que l'objecte detectat a la platja del Cristall de Badalona fos un explosiu i ja s'ha reobert la zona al públic. Poc després de dos quarts i mig de quatre, els membres de l'armada han confirmat que no hi havia cap artefacte de la guerra ni explosius al mar, sinó de fet fins a cinc pilones de formigó d'una antiga estructura.

 

Una petita explosió imperceptible

La platja ja és accessible i, en l'operació per analitzar els objectes sospitosos finalment no ha calgut, tampoc, tancar el trànsit ferroviari, com s'havia apuntat. En observar les cinc pilones, els experts només han tingut sospites amb una, per això han decidit fer una petita detonació a 25 metres de la platja que ha resultat imperceptible des de la platja.

 

Finalment, doncs, l'armada no s'ha endut els objectes sospitosos mar endins per detonar-los, com havia indicat aquest migdia el tinent naval de la Guàrdia Civil de la unitat de Cadis, Carlos García Barrios. La platja es va tancar divendres després que una persona avisés que havia localitzat un objecte sospitós, així ho anunciava també Álex Pastor, alcalde de Badalona, al seu compte de Twitter.

 

 

 

 

També et pot interessar...