Imatge del rastreig

Els serveis d'emergències busquen una persona a la platja de Badalona, sense èxit

Un helicòpter i diverses embarcacions de rescat han rastrejat la Platja del Coco durant la nit de dimarts i el matí de dimecres

S'ha activat una recerca per trobar una persona que, suposadament, hauria desaparegut a la Platja del Coco de Badalona, a prop del Port. Els serveis d'emergències han buscat la víctima durant aquest dimarts a la nit i el matí de dimecres sense èxit. Després de 17 hores, s'ha desactivat la recerca per falta d'evidències i de denúncies policials.

Un avís a emergències alertava que una persona s'endinsava al mar

L'avís es va donar el dimarts al vespre, concretament a les 20.56 hores, i alertava que una persona s'endinsava al mar sense poder-ne sortir a la Platja del Coco. Segons 'tot Badalona', la víctima s'hauria llençat a l'aigua i hauria demanat ajuda. Per això, els serveis d'emergències van activar una recerca amb dotacions dels Bombers, la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i Salvament Marítim.

Un helicòpter va rastrejar tota la franja de costa a la recerca de la persona desapareguda, de qui no va trobar rastre, de manera que es va retirar a les dotze de la nit. El rastreig es va fer des de la fàbrica 'd'Anís del mono' fins a la Bocana del Port diverses vegades, tal com es veu en la imatge que mostra la trajectòria de l'helicòpter.

S'han desactivat les tasques de rastreig per falta d'evidències

També hi van acudir  quatre embarcacions de Salvament Marítim que rastrejaven el litoral i que van mantenir la cerca activa fins més entrada la nit. Van endinsar-se al mar a tres vegades la distància que hi ha de  la sorra a la boia i tampoc van trobar senyals de la persona desapareguda. En total hi van acudir 9 dotacions dels Bombers, entre efectius terrestres, subaquàtics i els GRAE (Grup de Recolzament d'Actuacions Especials).

Dimecres al matí, els serveis d'emergències han reprès la recerca fins al migdia, també sense èxit. Les tasques de rastreig s'han suspès per falta d'evidències, ja que no es va trobar rastre de la víctima; i perquè no hi ha constància de cap denúncia ni avís de desaparició als cossos policials. Els efectius dels Bombers s'han retirat a la 13 del migdia i a les 16 s'ha donat per desactivat el rastreig, segons fonts dels Bombers.

També et pot interessar...