Set persones implicades en una baralla a l'avinguda de la Meridiana de Barcelona

L'enfrontament ha tingut lloc la matinada de dimarts al districte de Sant Andreu
Fins a set persones implicades en una baralla a l'avinguda Meridiana | Twitter / @BCNHelpers

 

La mateixa matinada en què ha tingut lloc una multitudinària baralla davant de la discoteca Razzmatazz, a Barcelona, també se n'ha produït una altra a l'avinguda Meridiana. Fins a set persones estan implicades en una baralla ocorreguda la matinada d'aquest dimarts a la confluència entre el carrer Navas de Tolosa i l'avinguda Meridiana, al districte de Sant Andreu.

 

 

Els veïns denuncien que presencien baralles de forma freqüent

En la baralla s'enfronten dos grups i s'agredeixen de forma violenta, com es pot veure en el vídeo d'un veí testimoni. Segons la plataforma 'Helpers Barcelona', es tracta de la segona baralla consecutiva en dos dies, una situació que es repeteix amb freqüència en aquesta zona.

 

Els veïns d'aquests carrers, que pertany a Sant Andreu i toca amb La Verneda, denuncien sovint la situació d'inseguretat i d'agressions que viuen al barri. De fet, un dels moviments veïnals més forts de la ciutat sorgeix d'aquesta zona, on ja estan farts dels múltiples furts, robatoris i agressions que presencien diàriament.

 

S'ha produït també una baralla a Horta amb menors implicats

Paral·lelament, al barri d'Horta, també s'ha produït una altra baralla de caràcter bastant violent. Un enfrontament entre joves i menors d'edat entre els carrers de Salses i de Sant Gaudenci ha deixat unes imatges d'alerta. En aquesta baralla hi ha la presència de ganivets i catanes, arma amb la qual un dels joves amenaça un altre i li intenta donar un cop, tal com es veu al vídeo.

 

Segons 'Helpers Barcelona', a més de les armes blanques, els agressors es trobaven sota els efectes de les drogues, fet encara no confirmat. Tanmateix, al vídeo sí que es pot veure com alguns dels joves implicats porta ampolles a les mans. La intervenció d'un altre noi, que aconsegueix separar-los, permet que la situació es resolgui sense ferits.

 

Els veïns asseguren a 'Metrópoli Abierta', que els enfrontaments han durat al voltant de quatre hores, entre les 22.00 i les 02.00 hores, i que hi han participat més de tres persones. Denuncien, a més, que han contactat amb els cossos policials i que han trigat més d'una hora en arribar al lloc dels fets.

 

També et pot interessar...