Intervenen a Sabadell dos ullals d'elefant que es venien il·legalment per Internet

Es podien adquirir en diversos portals per 5.000 euros

Els dos ullals intervinguts per la Guàrdia Civil
El propietari no tenia cap documentació que justifiqués el seu origen legal | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va intervenir a Sabadell el passat mes de desembre dos ullals d'elefant que estaven a la venda en diversos portals digitals de compra-venda de productes de segona mà.

Els ullals s'oferien per 5.000 euros i estaven en perfecte estat i adornats amb uns segells gravats en anells metàl·lics i incrustats en una base de fusta que serveix com a element decoratiu i de suport.

Acusat de comerç amb espècies amenaçades

Segons ha informat la Guàrdia Civil a través d'un comunicat, el propietari no tenia cap documentació que acredités la seva tinença legal ni l'origen dels ullals, i només va manifestar que fa dos anys que els havia portat de Mallorca. El propietari s'enfronta a un delicte contra la fauna per tinença i comerç d'espècies amenaçades.

Els ullals intervinguts pel Seprona van ser lliurats al Servei Oficial d'Inspecció, Vigilància i Regulació d'Exportacions. La Guàrdia Civil recorda que aquesta espècie animal està catalogada amb un alt nivell de protecció en el Conveni sobre el Comerç Internacional d'Espècies Amenaçades i Fauna i Flora Silvestres.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari