Troben una nena de 5 caminant sola per l'autovia a València: «La meva mare està malalta»

La mare de la petita es trobava al cotxe, on olorava fortament a alcohol

Una patrulla de la Policia Local de Torrent, València, es va haver de traslladar durant la nit del 25 de desembre fins a l'autovia que connecta amb el municipi, on, a un quilòmetre de la rotonda d'accés, es van trobar un BMW parat ocupant un dels dos carrils de la via. Els agents, a mesura que s'apropaven, van veure a una nena d'uns 5 anys caminant pel voral.

La petita estava plorant i repetia a la Policia que la seva mare estava «malalta». Un dels agents va tranquil·litzar a la nena, la va pujar al cotxe patrulla i li va cedir el telèfon perquè s'entretingués veient dibuixos animats. Seguidament, la patrulla es va apropar al cotxe, on van trobar a la mare en un evident estat d'embriaguesa i amb una forta olor d'alcohol dins del vehicle.

  

Els agents van despertar a la dona i la van voler sotmetre a un control d'alcoholèmia, però ella es va negar en rotund utilitzant frases com «no em dóna la gana» o «vull marxar a casa». Per això, va ser detinguda, segons 'Las Provincias' per haver comès un delicte contra la seguretat viària. Pel que fa a la petita, va ser traslladada al domicili de la seva àvia, qui fa ser informada de tot el que havia passat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari