Troben salsitxes amb claus en un parc de Barcelona

Els usuaris del parc van trucar a la policia local per denunciar el cas
Els jardins on van passar els fets estan envoltats de blocs residencials | Google Maps

 

Els veïns de Vila Olímpica de Barcelona que acostumen a passejar els seus gossos per un jardí públic situat entre els carrers Llull, Ramon Turró, Zamora i Pamplona, es van trobar dilluns en una situació desagradable. Un dels visitants habituals va començar a cridar, sobtadament: «Lligueu als animals, lligueu als gossos!», donant la veu d’alarma després de trobar diverses salsitxes plenes de claus que estava a punt de menjar-se el seu gos, tal com recull ‘La Vanguardia’.

 

Els veïns del parc es preguntaven «on està el límit del maltractament animal?» després de trobar fins a una desena dels trossos de salsitxes «tipus Frankfurt, de les grans» farcides de claus. Alguns veïns expressen, al mateix mitjà, que els trossos de carn encara eren frescos, de la nevera, la qual cosa els va fer sospitar que algú, molest pels lladrucs dels gossos, els hagués llançat des d’algun balcó.

 

Una nena va estar a punt d'ingerir una de les trampes

Afortunadament, entre tots van aconseguir impedir que els gossos, que ja oloraven les trampes, es mengessin les salsitxes. La situació, però, hauria pogut ser pitjor, ja que una nena d’uns quatre anys, que en el moment dels fets es trobava jugant amb la seva mascota a la gespa, va estar a punt de consumir una de les perilloses salsitxes. La nena es pensava que es tractava d’un caramel i ja s’havia posat la trampa a la boca. A un altre gos també el van obligar a treure un tros que ja començava a mastegar.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Davant la situació, els usuaris del parc van decidir trucar a la Policia Local, si bé «en la primera trucada no ens van fer ni cas» expliquen, fins que els van advertir que hi podria haver nens en perill davant la presència de més trampes que no haguessin pogut detectar.  Una patrulla es va presentar després d’insistir amb una segona trucada, però van expressar que «no podien fer res si no hi havia culpable o sospitós», per la qual cosa els hi van dir que tornessin a trucar si trobaven al responsable.

 

Aquest no és el primer cas que es detecta al territori català sobre persones que posen en llocs estratègics salsitxes a tall de trampa amb l'objectiu de posar fi a la vida d’animals. Però els veïns denuncien que, en altres casos, la policia va prendre iniciativa posant cartells i difonent l’alerta a través de les xarxes socials per advertir als usuaris. Lamenten que la policia no s’hagi decidit a actuar en un cas que consideren maltractament animal.

 

També et pot interessar...