Salvatge baralla amb ampolles de vidre i pals al centre de Barcelona

La baralla s'hauria iniciat amb un enfrontament per un robatori, però la policia encara ha de confirmar si aquesta va ser la vertadera raó
Baralla a BCN
Un vídeo pujat a les xarxes ha captat la baralla | @BCNHelpers

 

El passat divendres a la matinada va tenir lloc una nova escena de violència al centre de Barcelona. Concretament va succeir a la Gran Via, a l'altura del carrer Lepant al tocar de la Monumental. Dues persones es van barallar donant-se cops amb ampolles de vidre i amb un pal, tal com es pot veure al vídeo compartit a les xarxes socials.

 

  

Segons detallen alguns testimonis, l'enfrontament estaria relacionat amb un robatori. La policia encara busca confirmar si aquesta va ser la vertadera raó de la baralla. El que sí s'ha confirmat és que les dues persones són d'origen magrebí. 

 

Es van colpejar amb ampolles de vidre i un pal

Al vídeo es pot veure com un d'ells aprofita un contenidor de brossa situat al mig de la Gran Via i agafa un pal amb el qual es dirigeix a colpejar l'altre home, que va sense samarreta. A continuació, corre ràpidament fins ell i comença a propinar-li cops de pal. L'altra persona ataca amb ampolles de vidre, que fins i tot llença a la cara del segon participant de la baralla.

 

A l'enfrontament també participa una noia, que apareix amb una ampolla de vidre i intenta colpejar a un dels dos homes, però no ho aconsegueix. Un cotxe de paisà de la Guàrdia Urbana interromp l'escena i atura la baralla.

 

Els agents es dirigeixen a ells i els separen, mentre es veu com aixequen els braços en senyal d'innocència i comencen a parlar amb els agents. Tot i la violenta baralla, no consten detencions ni ferits greus.

 

També et pot interessar...Comentaris
rosa
que es matin

envia el comentari