Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de la plaça de Lesseps de Barcelona.

Segresten un home al centre de Barcelona per un deute de només 1.300 euros

Els fets van tenir lloc aquest dimarts al migdia

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres al migdia un home acusat de segrestar-ne un altre a Barcelona. L'individu s'hauria presentat dimarts a la nit a casa d'una dona i s'hauria endut la seva parella segrestada.

La motivació dels fets hauria estat econòmica, com recull El País. El segrestador li demanava a la víctima que li retornés l'import d'un préstec que li havia demanat sota amenaça de mort.

Li demanava 2.000 €

Mentre retenia la víctima contra la seva voluntat, l'autor dels fets li hauria demanat de fer un pagament de fins a 2.000 €, advertint-lo que la seva vida corria perill si no pagava aquests diners.

Es tractaria del retorn d'un préstec del qual la dona de l'home segrestat en tenia coneixement. No obstant això, només va poder reunir en un primer moment una quantitat de 700 € en efectiu.

En les nombroses trucades que va rebre, on també va poder sentir els plors i crits de la seva parella, el segrestador va acordar de fer l'intercanvi dels 1.300 € restants per la víctima l'endemà mateix.

Antecedents per amenaces

La dona va denunciar els fets davant dels Mossos, que van iniciar ràpidament un dispositiu per localitzar l'home tan aviat com fos possible. 

Quan el segrestador es trobava al lloc que s'havia indicat, la plaça de Lesseps de Barcelona, per a dur a terme l'intercanvi amb els diners, els agents van procedir a detenir l'autor dels fets, que es trobava al lloc, i a alliberar la víctima. L'home finalment va estar retingut menys de 24 hores.

L'autor dels fets, que ja ha estat arrestat per la policia, ja tenia antecedents per amenaces, a què se li suma ara un delicte de segrest.

De moment, no hi ha cap constància que més persones hagin pogut participar en el segrest. No obstant això, la investigació policial continua oberta per tractar d'esclarir els fets.

Detingut per apunyalar dues persones al centre de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra, juntament amb la Guàrdia Urbana, van detenir diumenge passat, 7 de maig, un home de 39 anys acusat d'apunyalar dues persones al centre de Barcelona.

Els fets van tenir lloc la matinada del mateix diumenge quan, després d'una baralla, l'arrestat va propinar una ganivetada a una persona a la Rambla. Tres minuts més tard, es va produir un altre fet amb les mateixes característiques. L'autor dels fets està acusat ara de temptativa d'homicidi.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!