Sharon Stone plorant

Sharon Stone, destrossada: Mor amb només 11 mesos el seu nebot

La mort del bebè l'ha deixat feta pols

Sharon Stone, coneguda actriu nord-americana de 63 anys, viu un dels moments més durs de la seva vida. I és que el seu nebot i fillol, River, de només 11 mesos, ha mort.

La pèrdua li ha provocat un immens dolor i està enfonsada. No obstant això, ha volgut homenatjar el petit a les xarxes socials.

Sharon Stone perd el seu fillol

El 8 de setembre de 2020 va ser quan va venir al món River, el fill de Patrick Stone, germà de l'esmentada actriu. El naixement del nen va portar la felicitat als seus pares i a la seva tieta, que es va convertir en la seva padrina.

Ara, però, aquesta felicitat s'ha trencat a bocins.

La tragèdia d'aquesta família va començar fa quatre dies, quan el nen va patir la síndrome de disfunció multiorgànica (SDMO). Sharon va ser l'encarregada de donar a conèixer la notícia a les xarxes socials.

Exactament, va compartir al seu compte d'Instagram una foto del menor intubat i inconscient i la va acompanyar amb aquest missatge: «El meu nebot i fillol, River, avui l'han trobat al bressol amb una fallada multiorgànica total. Si us plau, reseu per ell. Necessitem un miracle».

Ella parlava d'un miracle, però, lamentablement, aquest no ha arribat. El bebè no ha pogut tirar endavant i ha acabat morint per desgràcia de tots els seus éssers estimats.

Ara Stone està desconsolada, però ha volgut homenatjar el seu nebot i recordar-lo. Per aquest motiu, ha penjat un vídeo a Instagram amb diverses imatges d'ell.

Concretament, en aquest arxiu multimèdia el menor apareix somrient i jugant amb ella. Uns moments molt tendres que tenen com a banda sonora una cançó molt especial: Tears in heaven (Llàgrimes al cel), que Eric Clapton va compondre fa anys després de la mort del seu fill.

Com no podia ser d'altra manera, després de fer aquesta publicació, l'actriu ha rebut el condol i l'afecte de molts fans. Però també de companys de professió i amics. Entre aquests es troben Andie McDowell, Hilary Swank, Elizabeth Perkins o Melanie Griffith, per exemple.

Una nova tragèdia se suma a la dura vida de Sharon Stone

La mort del seu nebot suposa un nou revés per a la famosa intèrpret. Sí, perquè aquesta, més enllà de la fama i el luxe, ha tingut una vida molt dura i plena de sofriment.

Així doncs, cal saber que durant la pandèmia ha perdut dues de les dones més importants de la seva vida: la seva àvia i la seva padrina. Això sense oblidar que també va morir un dels homes que més ha estimat: Steve Bings.

De la mateixa manera, cal recordar que el 2014 va perdre un altre dels seus nebots. Ens referim a Colin, que aleshores tenia 22 anys. En aquest cas, la mort va tenir darrere d'una dependència, com ella va explicar.

«Era un noi meravellós i talentós, però, malauradament, tenia una addicció més gran que ell. El trobarem molt a faltar. Les nostres oracions estan amb totes les famílies que s'enfronten a aquest tipus de problemes», va dir al seu moment.

Però encara hi ha més. No hem d'oblidar que el 2001 Sharon va patir un ictus que li va canviar la vida per sempre. Va haver de fer front a una recuperació molt dura, ja que arran de l'ictus va patir des de tartamudeig fins a problemes de visió i de mobilitat.

I per acabar-ho d'adobar, recordem que fa un any va estar a punt de morir. Estava planxant a casa quan un llamp la va impactar i li va provocar una descàrrega elèctrica que va fer que sortís disparada contra la nevera, encara que afortunadament tot va quedar en un ensurt.