El jove que va fer explotar el seu pis a Terrassa ho va fer per un drama amorós

L'home de 35 anys s'havia separat de la mare del seu fill fa 5 anys | Ella va abandonar el pis, destrossant-lo
La forta explosió ha afectat l'última planta de l'edifici
La forta explosió va afectar l'última planta de l'edifici | Twitter (@bomberscat)

Res no feia pensar als habitants del número 7 del carrer Sabadell de Terrassa que un dels seus veïns intentaria suïcidant-se provocant una gran explosió. L'home, de 35 anys, era l'inquilí d'un dels pisos de la sisena planta, segons explica 'El Caso'. Diversos problemes personals l'haurien dut a prendre una decisió tan dràstica com posar fi a la vida. 

 

La seva història amb aquest bloc va començar fa uns deu anys. Ell i la seva parella van llogar un dels pisos en quant va quedar acabada la construcció d'aquest. Durant uns anys, van conviure sense aparents problemes i van tenir un fill plegats. Amb el pas del temps, però, que alguna cosa va canviar i provocar la ruptura.  

 

Feia cinc anys que havia trencat amb la seva parella

Segons explicaven els veïns, la separació es va produir de manera no amistosa fa uns cinc anys. Per motius desconeguts, la dona va decidir marxar de l'habitatge, no sense abans causar importants destrosses. Ell, no va poder accedir-hi fins uns mesos després de finalitzar la relació. Finalment, ell es va quedar amb el lloguer encara que un veí, l'Enric, confirmava que «No el vèiem massa. Sembla que no parava gaire per aquí».

 

Una explosió ha provocat un gran incendi en un edifici de Terrassa
L'home viva en aquest bloc del carrer Sabadell des de fa 10 anys | Bombers de la Generalitat

 

El jove patiria un altre sotrac, aquest cop laboral, uns anys després. Era conegut a la ciutat egarenca per ser el fill dels propietaris d'una empresa. Ell era un dels que hi treballava fins que, a causa d'una crisi per la forta competència del sector, va haver de tancar a començaments del 2017. 

 

El relat dels veïns just després de l'explosió

La seva crisi personal i laboral segurament el van dur a causar una deflagració, segons les informacions de Bombers, possiblement amb una bombona de butà. L'Enric, que just abans de l'explosió es preparava per dur la seva filla a l'escola, relata l'estrany comportament del jove. Després de veure el pis en flames, el jove va sortir i «m'ha mirat i ha tornat a entrar», afegint que «no deia res, no reaccionava».

 

Pare i filla van baixar les escales i es van reunir amb els veïns. Entre elles hi era l'Eva i la seva família, veïns d'un quart pis, que explicaven com «semblava que tota la terrassa es venia a baix». Aquesta veïna confirmava el canvi en el jove. Finalment, va abandonar ell mateix el seu pis amb greus cremades que el mantenen ingressat.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari