Sorprès a Lleida amb diverses drogues i prop de 500 € en efectiu

Els agents van detenir O.D. com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública

Imatge del material trobat per la Urbana | Guàrdia Urbana

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava aquest passat dilluns al vespre servei de vigilància al Centre Històric de Lleida va observar un grup de persones al carrer Boters, un dels quals en veure els agents va sortir corrents en direcció carrer Cotxera. 

Els agents van iniciar la seva persecució i amb el suport d'una altra patrulla el van aturar al carrer Sant Crist. Tot seguit, el van identificar com a O.D., de 25 anys, nascut al Senegal i sense domicili conegut.

Gairebé 500 euros en efectiu

En l'escorcoll els agents li van trobar nou embolcalls amb una substància en pols de color blanc que semblava cocaïna, nou embolcalls amb una substància de color marró que presumptament era heroïna i un total de 499 euros en bitllets i monedes. Davant aquests fets, els agents van detenir O.D. com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris
Tadeu
Es del senegal. I com que no es troba prou be al seu pais per aixo be aqui i es dedicaaa a acumular drgues i a robar! Sort en tenim de la guardia urbana! Visca la guardia urbana!

envia el comentari