Imatge de dos Bombers al riu Ter

La sorpresa majúscula dels Bombers enmig del riu Ter a Girona

Els agents han hagut de comprovar si una mà ensangonada dins d'una bossa de plàstic era humana o de joguina

Els Bombers de la Generalitat s’han desplaçat aquest diumenge, 22 d’agost, fins a Girona per un avís d’una possible mà humana. Els fets han passat al Pont de la Barca, a prop del Parc Devesa.

Segons el 'Diari de Girona' han estat uns veïns de la zona qui han alertat que hi havia una mà ensangonada al riu Ter. De fet, el cos de Bombers ha rebut la notificació l'albirament de la possible extremitat humana dins d’una bossa de plàstic a les 11.20 hores del matí.

El color era una pista

«El color ja feia pensar que es tractava d'un tros d'un maniquí», ha argumentat el cos. Tot i això, 2 dotacions dels Bombers s'han traslladat fins al lloc dels fets per poder esbrinar si era una mà humana o no. De fet, en arribar han pogut comprovar que «efectivament, era un objecte de broma».

Indignació per la despesa de diners i una «broma de mal gust»

A la gent no els ha fet gràcia els fets que 2 dotacions s'han destinat per fer una tasca de comprovació. Per a molts usuaris de Twitter això comporta destinar recursos necessaris a una «broma de mal gust».

«Haurien de multar aquestes bromes de mal gust, els bombers no estan per aquestes estupideses, ho sento per ells, els necessitem, i molt, gràcies», ha recalcat una usuària.

Altres han apuntat que s’hauria de fer pagar al responsable de la broma el «desplegament de bombers sobretot en aquesta època de l'any». A més, han apuntat que se l’hauria de «multar per no reciclar correctament». Fins i tot, alguns mostraven el seu enuig.

Un home va ofegar-se al riu Ter

Aquestes bromes, encarà que algunes siguin més evidents que d'altres, s'han de comprovar per si de cas. De fet, fa uns 5 dies, un home de 31 anys va morir ofegat al riu Ter, a Girona.

L'home estava banyant-se quan de cop i volta el corrent el va arrossegar. Els serveis d'emergències i diversos agents de la Policia Municipal van traslladar-se fins a la zona. En concret, un d'ells va aconseguir rescatar el cos de l'accidentat, però el Sistema d'Emergències Mèdiques no va poder-li salvar la vida.