No en donen crèdit: Sorpresa de la policia en entrar en un bar de Lleida de matinada

El propietari serà sancionat per una greu infracció

Dues noies bebent en una festa
El consum a dins de bars i restaurants de Lleida continua prohibit | Unsplash | Michael Discenza

La Guàrdia Urbana de Lleida va haver d'intervenir la passada matinada a un bar de la ciutat després de trobar a un grup de clients que estaven consumint a l'interior. Tant a Lleida com a altres 6 municipis del Baix Segre continua prohibit consumir dins de l'interior de bars i restaurants.

Els agents van arribar al local, situat a l'avinguda de l'Alcalde Porqueres, pels voltants de les 01.40 de la matinada. Allà van trobar 15 persones consumint dins del bar a qui van haver de desallotjar. 

Va ser el mateix propietari de l'establiment qui va tancar el bar per iniciativa pròpia. Els agents locals li van aixecar una acta administrativa per incomplir la resolució de la Generalitat que només permet consumir a les terrasses als establiments de restauració. 

Es manté el tancament de l'interior de bars i restaurants

Precisament avui, s'ha confirmat que el tancament interior de bars i restaurants de Lleida i sis municipis del Baix Segre es manté. Així ho ha decidit el Procicat després de la reunió, aquest dimecres, del comitè tècnic nacional en què s'han analitzat les peticions dels alcaldes de Lleida, Alcarràs, Torres de Segre, Aitona, Seròs, Soses i la Granja d'Escarp (Segrià), que en demanaven l'obertura.

Segons ha explicat a l'ACN el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, la decisió s'ha pres tenint en compte que les dades indiquen que el risc de rebrot de coronavirus segueix encara «molt alt». Així, ha concretat, mentre que de mitjana a Catalunya l'índex és de 160, a Lleida ciutat és de 325 i a la regió sanitària de Lleida de 381.

Farré ha recordat també que es considera risc baix un 30 i alt un 100. Per tant, «estem gairebé quatre vegades per sobre del que es considera alt», ha dit. «Seguim estant en territori vermell», ha assegurat Farré, tot i reconèixer que «veníem d'un índex de rebrot al voltant dels 800» i que per tant «s'ha fet un gran esforç i hi ha hagut una baixada notable». Aquest esforç, però, «s'ha de mantenir un temps més», ha afegit, perquè «anem en la bona direcció però no podem malbaratar els esforços fets».
 


Comentaris

envia el comentari