Imatge d'un home amb les mans a l'esquena i emmanillat

La sorpresa de la policia quan intentava localitzar una plantació de marihuana

La Policia Local del Vendrell deté dues persones que havien entrat a robar a la casa que buscaven els agents

Nou cas policial que sembla tret d'una pel·lícula. No per espectacular, sinó per surrealista. Això és el que ha succeït al Vendrell, a la comarca del Baix Penedès, amb la recerca d'una plantació de marihuana i la detenció de dues persones.

I és que la Policia Local del Vendrell ha detingut dues persones quan intentaven fugir d'una casa on s'amagava una plantació interior de marihuana. Hi havien entrat a la força per robar-ne.

Els agents van detectar una forta olor de marihuana en un carrer de la zona de l'Eixample. Mentre buscaven d'on procedia, van enxampar els detinguts amagats en una zona boscosa propera, on vam llançar també un sac amb marihuana.

Mentrestant altres agents es van apropar a l'habitatge, una casa del Carrer Ter. La tanca de la casa havia estat forçada. A l'interior van trobar dues palanques de ferro i tres bosses més plenes de marihuana preparades per endur-se-les així com una bossa amb tisores de poda i guants.

A l'interior de la casa hi havia una plantació de marihuana amb una part collida i un gran nombre de plantes en testos. Un altre espai estava preparant per ampliar la plantació.

També es va intervenir una desbrossadora, pots d'escuma de polietilè per segellar, dotzenes de caixes d'alvèols per fer planter, centenars de testos, i tubs de refrigeració, entre altres. 

En l'operatiu es van intervenir quatre bosses de la brossa amb marihuana, prop de 25 quilos, i dues palanques de ferro. També s'ha intervingut temporalment un cotxe. Els detinguts haurien rebut l'encàrrec de robar la droga i haurien entrat al domicili espantant la persona al càrrec de la plantació.

Les diligències segueixen obertes i els arrestats estan pendents de passar a disposició judicial.