Stefi, noia desapareguda a Sant Boi de Llobregat

Troben Stefi, una nena de 12 anys, desapareguda a Sant Boi de Llobregat

Els fets van succeir el passat 3 de gener

ACTUALITZACIÓ 5/01 a les 8.11 hores

Els Mossos d'Esquadra han anunciat que la Stefi, la nena de 12 anys desapareguda des del dia 3 de gener, ha estat localitzada sana i estàlvia. Des del a policia catalana han volgut donar les gràcies per la col·laboració ciutadana en la recerca de la menor.

La nena havia desaparegut a Sant Boi de Llobregat en marxar de casa el 3 de gener i no havia tornat al seu habitatge.

NOTÍCIA 5/01 a les 7.20 hores 

L'any no ha començat positivament en una família de Sant Boi de Llobregat. La desaparició de Stefi ha marcat l'inici del 2022 i ja s'han començat a moure els serveis d'emergència per trobar a la menor.

Els Mossos d'Esquadra han fet una publicació a les xarxes socials amb tots els detalls relacionats amb la nena per trobar-la.

Va sortir i no ha tornat a casa

La maquinària s'ha posat en marxa i s'ha iniciat la recerca, amb la col·laboració ciutadana, per a trobar a Stefi, una nena de Sant Boi de Llobregat desapareguda.

La menor, de 12 anys d'edat, va desaparèixer el passat 3 de gener quan aquesta va marxar de casa seva el mateix dia, a la mateixa localitat del Baix Llobregat, i no va tornar al seu habitatge.

La policia catalana ha detallat informació de la nena desapareguda per ajudar a trobar-la. Stefi anava vestida amb una jaqueta negra tipus 'bomber', pantalons de xandall de color gris i unes vambes, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d'Esquadra recorden que, en cas de tenir informació sobre el lloc on està, informar trucant al telèfon d'emergències 112, per a comunicar-ho.