Muntatge Mossos i una tassa de cafè

El surrealista accident de cotxe que ha passat a Lleida a causa d'una tassa al cap

El conductor del vehicle va ser traslladat a l'hospital poc després

Un nou accident de cotxe ha tingut lloc a Lleida en unes circumstàncies una mica estranyes. Un conductor de 31 anys va xocar amb un altre cotxe després de perdre el control del vehicle perquè va rebre un cop al cap amb una tassa de cafè. 

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al carrer Germans Izquierdo després de rebre un avís per un accident de trànsit i els agents no s'esperaven el que van trobar. L'accident, afortunadament, va ser lleu. El conductor va perdre el control del seu vehicle i va xocar amb un altre cotxe que estava aparcat a la zona. Tanmateix, és la situació del conductor i com aquest havia perdut el control el que no s'esperaven les autoritats.

La Guàrdia Urbana de Barcelona, durant un servei en el que es pot veure un agent en un cotxe.
El conductor del vehicle va perdre el control quan va rebre un cop al cap | Guàrdia Urbana

I és que l'home tenia una ferida oberta al cap. La patrulla de la Guàrdia Urbana el va interrogar per aclarir els fets i el conductor va explicar que la pèrdua del control del cotxe es devia al fort cop al cap que va rebre quan un home amb qui havia estat discutint una mica abans li va llençar una tassa de cafè al cap. El ferit va ser atès al mateix lloc pel Servei d'Emergències Mèdiques, però va haver de ser traslladat a l'hospital posteriorment.

El van portar a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, on li va posar diversos punts de sutura. A més, allí va fer una descripció física del seu agressor. 

Els agents policials van posar en marxa la cerca del suposat atacant i, poc després, el van localitzar i detenir a l'avinguda Rovira Roure, a la ciutat de Lleida. Ara caldrà que l'interroguin per aclarir la veritable situació dels fets.

▶️ Un vaixell de Salvament Marítim xoca i enfonsa un iot al Port de Tarragona

Aquest nou incident se suma a la resta d'accidents de trànsit de la setmana. Durant els últims dies, les carreteres catalanes han estat protagonistes de diversos xocs, incendis i talls a la via per diferents motius, però, sense cap mena de dubte, aquest altercat a Lleida és el més inesperat de la setmana per les seves circumstàncies tan estranyes.