Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la part exterior del local de massatges orientals on han entrat a robar a Blanes

Surrealista robatori: Demana els diners amb el traductor del mòbil perquè no l'entén

Els fets han tingut lloc en un local de massatges orientals de Blanes

La Policia Local de Blanes, a la Selva, ha alliberat una dona que havien retingut en contra de la seva voluntat en un local de massatges orientals a prop del passeig de s'Abanell. Els fets van passar dilluns 7 d'agost a dos quarts de deu del matí, quan un veí va avisar la policia perquè la víctima demanava auxili.

Tres patrulles van anar fins a l'establiment on van veure per una petita escletxa que hi havia una dona asseguda a terra amb brides als canells. Tot i que encara s'estan investigant els fets, tot apunta que un lladre hauria entrat a robar al local i va retenir la dependenta lligant-la amb brides a la pota del llit.

Estava lligada a la pota del llit

En el moment en què la Policia Local de Blanes va veure per l'escletxa que la vida de la víctima no estava en perill, van avisar als Bombers perquè forcessin la porta del local i també a una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre la dona.

Quan van poder entrar al local, els sanitaris van comprovar que la dona tenia diverses contusions i estava molt espantada. Tenia brides als canells i hauria estat lligada a la pota d'un llit que hi ha a l'establiment, tot i que en el moment d'entrar els agents, la dona ja s'havia alliberat de la pota.

Es van comunicar amb el traductor del mòbil

La víctima va explicar que va obrir la persiana de l'establiment cap a les vuit del matí. A primera hora, un home va entrar amb un ganivet i la va amenaçar perquè donés tots els diners que tenia. Es van comunicar gràcies al traductor del mòbil, ja que la víctima no entenia gaire bé el castellà.

A dins de l'establiment, els agents de la policia van trobar-se tot l'establiment regirat amb objectes per terra. Fins i tot havien mirat dins de les pertinences personals de la víctima. Malgrat tot, la policia encara no ha pogut determinar si es van emportar alguna cosa o no.

Quan van acabar la primera atenció sanitària en el local, l'ambulància va traslladar la dona a l'hospital de Blanes, on van comprovar que també tenia tres costelles trencades. La Policia Local va avisar els Mossos perquè enviessin la unitat de policia científica perquè fessin una inspecció tècnica ocular.

Investigació per part dels Mossos

Ara, la investigació ha passat a mans dels Mossos d'Esquadra. De moment, ha transcendit que la víctima va poder descriure molt bé l'assaltant que va entrar a l'establiment i això permetria facilitar-ne la identificació. A més, hi ha càmeres de seguretat que també ajudarien a esclarir els fets.