Incendi a Celrà

Urgent: Tallada la circulació a Rodalies per un incendi a Celrà

Els Bombers encara hi treballen

Tarda molt complicada per els Bombers de la Generalitat a causa d'un gran incendi el qual ha afectat un camp d'un municipi del Gironès.

Un incendi en un camp de rostolls al municipi de Celrà, al Gironès, ha obligat a tallar la circulació de trens entre Girona i Sant Miquel de Fluvià.

L'incendi ha començat a mitja tarda en un camp de rostolls on s'estaven fent bales de palla. Els Bombers han demanat tallar la circulació de forma preventiva a les sis de la tarda davant de la propagació de les flames cap a aquesta direcció.

De moment, hi treballen dos avions i un helicòpter i deu dotacions terrestres amb l'objectiu d'extingir les flames abans no creuin la via del tren i la C-66.

Protecció Civil ha alertat, a través del seu compte de Twitter, el tall de la circulació de Rodalies en ambdós sentits. D'aquesta manera, els Bombers han demanat el tall de la circulació de trens entre Girona i Sant Miquel de Fluvià, ja que les flames s'han originat molt a prop de les vies.

El cos de Bombers també ha informat al seu compte de Twitter sobre el greu incident.

«Incendi en un camp de cereal a Celrà, avís 16:55 hores. Els Bombers hi estem treballant amb 12 dotacions terrestres i 3 aères. Es treballa en el cap de l'incendi per evitar que salti les vies del tren i la C-66», ha publicat.

▶️ Un vaixell de Salvament Marítim xoca i enfonsa un iot al Port de Tarragona

Incendi en una nau al Vallès

Més de 20 dotacions dels Bombers, 23 en total, treballen des d'un quart de cinc de la tarda d'aquest dilluns en un incendi que afecta una indústria de components de PVC per a mobles a la Garriga, al Vallès Oriental.

La nau està situada al carrer Pompeu Fabra i el foc està totalment desenvolupat, informa el cos d'emergències.

La mateixa font explica que el succés no ha afectat cap persona i que s'ha desallotjat tant la nau on hi ha les flames com les indústries annexes per precaució. Precisament, els Bombers fan tasques defensives per evitar la propagació a les naus adjacents.

El telèfon 112 ha rebut més de 150 trucades per aquest incident i Protecció Civil demana no acostar-se a la zona per deixar treballar als equips d'emergències.