Tanya Pardazi

Tanya, la influencer de 21 anys morta en un estrany succés: un error inexplicable

Tanya, aficionada al salt de paracaigudes, va decidir saltar sola per primera vegada i el vol va acabar de la pitjor manera

Consternació al món de TikTok. Tanya Pardazi, coneguda a la xarxa com a philosatea, ha mort amb 21 anys després de patir un accident de paracaigudes.

 

El succés va tenir lloc a Toronto el passat 27 d'agost. Després de molts dies de pràctica, Tanya va decidir saltar sola i sense acompanyant. Desgraciadament, aquesta decisió va acabar en tragèdia.

Tot va passar a causa d'un error inexplicable. Segons sembla, no es va triar bé l'emplaçament des d'on la influencer havia de saltar. «Va deixar anar un paracaigudes principal de rotació ràpida a baixa altura, sense el temps o l'altitud necessaris perquè el paracaigudes de reserva s'inflés», es va explicar des de Skydive Toronto d'Ontario, al Canadà.

Tanya, de fet, va lluitar per la seva vida fins al final. Va arribar a l'hospital d'Innisfil, a Ontario, amb vida, però finalment va morir a causa de la violència de l'impacte.

Era la primera vegada que saltava sola

Després de practicar, Tanya es va pensar que ja havia arribat el moment de saltar sola, que ja tenia prou pràctica i que ja no necessitava instructor. La cosa, però,  no va sortir bé.

Segons la companyia de salt americana, cal que els alumnes facin un dia de pràctica a terra, abans de poder completar el salt en solitari. Pel que sembla ,Tanya Pardazi sí que es va sotmetre a aquesta pràctica, malgrat que tot va acabar de la pitjor manera possible.

Ara, la investigació del tràgic i fatal succés està a les mans del Departament de Policia de South Simcoe. En un comunicat curt,  la Policia explica que «investiga la mort juntament amb l'Oficina del Forense».

Tanya, que tenia més de 95.000 seguidors a TikTok i havia estat semifinalista a Miss Canadà, se'n va deixant un buit enorme al cor dels seus seguidors.

▶️ Vídeo del dia

Una noia de 23 anys va morir a França en un succés idèntic

En aquest cas, va passar durant el mes de maig passat. Romane Hourcastagnou, de 23 anys, va morir després que el seu paracaigudes li fallés quan va saltar d'una avioneta a mil metres d'altura.

La noia, una apassionada del paracaigudisme, ho havia fet milers de vegades. Però pel que sembla, el 6 de maig el seu paracaigudes no es va obrir. La noia va començar a fer senyals als seus companys perquè la rescatessin, però no van poder fer res.

«Van observar els fets amb gran impotència i van presenciar l'impacte contra el terra, que  va ser molt violent», van explicar al seu moment.