Imatge de l'accés al servei d'urgències de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell

Un taxista de Sabadell acaba a l'hospital després de ser atacat i robat per dos homes

Els fets van tenir lloc la matinada de divendres en un trajecte entre Sabadell i Badia del Vallès

Un taxista de Sabadell ha denunciat una brutal agressió la matinada de divendres, durant el servei de nit. L'agredit, segons el digital 'iSabadell' és l'expresident de Ràdio Taxi Sabadell, Jacinto Martínez, ha que ha hagut de ser ingressat en un hospital després de ser atacat i robat per dos joves. En aquest sentit, la víctima va patir fractures al nas i a dues costelles, així com un tall al cap i el llavi partit.

Segons les informacions, l'agressió va tenir lloc durant la matinada del passat divendres, quan transportava dos clients joves des del barri de Torre Romeu de Sabadell fins al municipi veí de Barberà dels Vallès. Segons el relat del taxista, en arribar a una zona poc transitada del trajecte, els viatgers van ruixar-lo amb gas pebre i van colpejar-lo diverses vegades.

Després d'atacar-lo, van robar-li els dos telèfons mòbils que portava, el personal i el de la feina. La víctima, tot i les ferides patides en l'agressió, va poder conduir fins a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va ser atès de les ferides. El digital 'El Caso' ha explicat que els atacants serien dos homes d'uns 30 anys i d'origen magrebí.

El sector del taxi demana més seguretat

Davant aquest atac, l'Associació de Ràdio Taxi Sabadell ha denunciat l'atac patit pel taxista. En aquest sentit, han assegurat que el robatori patit per Jacinto Martínez s'ha produït «amb una violència desmesurada». Així mateix, han remarcat que fa setmanes que a Sabadell i a la zona del Vallès s'ha produït en els darrers temps un «augment significatiu d'agressions».

En un comunicat, han assenyalat que «fets com aquest traspassen la ratlla, perquè es posa en perill la integritat física». En aquest sentit, l'associació ha alertat que «no és tolerable que els taxistes, en l'exercici de la nostra professió, ens enfrontem a situacions desagradables com a atacs verbals, impagaments o negar-se a fer ús de la mascareta dins del vehicle».

Davant tot això, des de l'Associació de Ràdio Taxi es reclama a l'Ajuntament de Sabadell que acceleri els tràmits per tal d'instal·lar un dispositiu de seguretat als vehicles, connectat amb la Policia Local.