Teresa y Srdjan

Teresa, la dona que ha matat el seu marit, li ha tallat els genitals i els ha cuinat

Va cometre el crim en presència de la seva filla petita i després va intentar desfer-se de les restes

La policia ha detingut una dona de 46 anys per matar el seu marit, tallar-li els genitals i cuinar-los. El crim ha tingut lloc al domicili familiar a Zrenjanin, Sèrbia, davant la presència d'una menor. La víctima és Srdjan Peric, de 42 anys, i l'assassina es diu Teresa.

Segons les informacions han transcendit, Teresa i Srdjan mantenien una turbulenta relació plena de baralles i discussions. Ell tenia una ordre d'allunyament que incomplia constantment, i ella havia intentat matar-lo altres vegades. L'últim cop va calar foc al llit on dormia, però no va aconseguir el seu objectiu.

El 10 de maig passat, Teresa va complir la intenció d'acabar d'una vegada amb la vida del seu marit. El va apunyalar de manera despietada abans de tallar-li els genitals amb una serra mecànica. Els agents van trobar l'agressora cuinant les parts de la víctima en una olla.

La nena ho va veure tot

En el moment del succés, eren al domicili familiar, on es trobava la filla menor de la dona fruit del seu primer matrimoni. La dona va drogar el seu marit i quan estava adormit li va clavar diverses punyalades. L'home, que amb prou feines es va poder defensar, va morir minuts després.

Llar familiar
Aquesta és la llar familiar on van tenir lloc els fets. | La Noticia Digital

La nena va presenciar el moment de l'assassinat i, espantada, va sortir de la casa en cerca del seu germà gran, Damir. Tots dos van tornar a casa i en entrar van observar horroritzats tot el que havia passat. Van preguntar a la mare què estava fent i ella va respondre: «Calleu, ho cuinaré per llençar-lo per algun lloc».

Els germans van tornar a sortir i llavors van sentir el soroll d'una serra mecànica. La dona va tallar algunes parts del cos de la víctima, inclosos els genitals, i els va posar en una olla per cuinar-los. Va ser en aquell moment quan van avisar als agents de policia, que en arribar van trobar una de les escenes més surrealistes que s'haguessin pogut imaginar mai.

Va intentar matar-lo diverses vegades

Teresa ja havia intentat matar anteriorment Srdjan. Un cop el va intentar cremar al llit, i en una altra ocasió va intentar enverinar-lo. Fins i tot va arribar a confessar a la seva filla petita la intenció de posar fi a la vida del seu marit: «No sé quan el mataré, però estic segura que ho faré».

Els Serveis Socials del municipi asseguren que estaven al corrent de la situació familiar. Ara la seva principal preocupació és la menor, que quedarà sota la seva tutela fins que la justícia prengui una decisió. Els psicòlegs estan treballant i donant suport a la menor, la qual encara es troba en xoc.

Sobre els motius de l'assassinat no estan del tot clars, però tot apunta als problemes de convivència. Descarten el mòbil econòmic, ja que la dona treballava mentre que ell cobrava una ajuda molt baixa. Diuen que Teresa volia protegir la seva filla petita del seu padrastre.

Més detalls del succés

La premsa local ha recollit la versió de Damir, fill de la parella i testimoni dels fets. «La meva germana petita Dunja va veure la massacre, em va trucar per telèfon i em va dir que anés on viu la mare. M'estava esperant fora del domicili, i em va dir tot el que havia passat, així que vaig trucar a la policia».

Damir diu que van començar a donar cops a la porta perquè la dona parés. Ella els va obrir i van entrar a dins, «Dunja es va quedar a l'entrada molt espantada i llavors vam sentir el soroll de la serra mecànica». En entrar al menjador va veure la víctima sense cames i sang per tot arreu.

La dona va matar al seu marit
La parella mantenia una relació complicada. | La Noticia Digital

«Als fogons hi havia una olla on s'estaven cuinant parts tallades del cos», relata el noi. Segons explica, la intenció de la dona era separar la carn dels ossos, amagar-los a les bosses i repartir-los pel barri. Quan va preguntar a la seva mare per què ho feia, només va dir: «M'ha posat molt nerviosa».

La dona ha estat ingressada en un centre psiquiàtric de manera preventiva, en espera de poder-li prendre declaració. La justícia haurà de decidir, a partir dels informes psiquiàtrics, si l'assassinat va ser conscient o fruit d'una alienació mental. El cas ha causat un gran impacte global.