El terrorisme gihadista anima els musulmans a matar imams a Espanya

Un nou reclam gihadista insta als musulmans a Espanya a matar imams en considerar que «col·laboren» amb la Policia

El terrorisme islàmic insta ara a matar imams perquè col·laboren amb la Policia
El terrorisme islàmic insta ara a matar imams perquè col·laboren amb la Policia | Twitter

L’endemà de la nova amenaça del terrorisme islamista a Barcelona, ara un nou reclam gihadista insta als musulmans a Espanya a matar imams en considerar que mantenen una estreta relació amb la Policia. Una «col·laboració», doncs, que el terrorisme islamista voldria tallar d’arrel atacant els imams que prediquen la seva paraula a l’Estat espanyol.

La demanda terrorista, en aquest context, arriba només 24 hores després que diversos grups terroristes propers a Daesh publiquessin un vídeo de sis minuts de duració completament en espanyol amenaçant una Barcelona que el passat 17 d'agost de 2017 ja va ser objectiu terrorista.

 

Amb el 17-A a la retina

El terrorisme islàmic, malauradament, encara pren com a referència els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils de l’estiu de 2017. Per això mateix, doncs, van optar per realçar la figura del terrorista de la Rambla, Younes Abouyaaqoub, com «l’heroi de Barcelona».

Captura de pantalla del vídeo de propaganda terrorista, amb imatges de la rambla de Barcelona.
Captura de pantalla del vídeo de propaganda terrorista, amb imatges de la rambla de Barcelona. | CatalunyaDiari.cat

 

No contents amb la primera advertència, el vídeo, que indicava la ciutat comtal com a punt de referència terrorista, prosseguia: «Creuats, vosaltres augmenteu el radicalisme, però no us n'adoneu, sou com aquells que volen apagar un foc llençant-hi flames de foc. Esteu posant tots els musulmans en un mateix bàndol i alimentant l'odi. Moltes de les vostres detencions van en contra de musulmans innocents i que no formaven part de cap amenaça. La vostra repressió contra les nostres germanes tindran un preu car, en permís d'Al·là».

Younes Abouyaaqoub, al vídeo, qualificat d'«heroi de Barcelona».
Younes Abouyaaqoub, al vídeo, qualificat d'«heroi de Barcelona». | CatalunyaDiari.cat

 

Finalment, l’escena conclou amb un text amenaçador d’allò més clar: «Molt aviat a Barcelona». La ciutat comtal, doncs, torna a estar en estat de màxima alerta per evitar un nou atac del terrorisme islàmic.


Comentaris

envia el comentari