Imatge dels peus d'un bebè

Tira per la finestra el bebè de la seva companya d'habitació a l'hospital

La dona va agafar el nadó quan ningú la veia i el va llançar des del tercer pis

Succés sorprenent el que s'ha produït en un hospital de Rússia. Una dona de 29 anys va tirar per la finestra de l'hospital el bebè acabat de néixer de la seva companya d'habitació i aquest va morir.

El nadó va caure des d'un tercer pis i no va poder sobreviure al fort cop que es va donar. Cal tenir en compte que no tenia ni un dia de vida.

Els fets van passar a principis de la setmana passada. Alina Araslanova va entrar a l'hospital per a donar a llum la que havia de ser la seva segona filla.

En aquest centre mèdic, les mares comparteixen habitació amb altres dones que acaben de donar a llum, i Alina compartia habitació amb una altra mare, Viktoria Ivanova.

Ella acabava de tenir el seu tercer fill i estava recuperant-se abans de tornar a casa.

No obstant això, no va poder ser així. Segons s'ha pogut saber, en un moment en què Viktoria va sortir de l'habitació, Alina va aprofitar per a cometre el crim.

Va agafar el nadó acabat de néixer i el va llançar per la finestra sense pensar-s'ho. El nadó, totalment desprotegit, va caure des d'una altura enorme, ja que l'habitació es trobava al tercer pis.

No es va poder fer res per la vida de la criatura. L'impacte que va rebre va ser mortal.

La dona havia estat en un hospital psiquiàtric

No se saben quins motius van portar la dona a dur un acte tan macabre ni com van succeir els fets. Tampoc s'ha informat de qui es va adonar del crim ni de com es va saber que havia estat obra d'Alina.

L'únic que se sap sobre el cas és que la sospitosa havia passat un temps en un hospital psiquiàtric per una depressió. Pel que sembla, havia estat feia no gaire.

Li van donar l'alta poc abans d'haver de donar a llum la seva segona filla, és a dir, feia unes setmanes. Els professionals van considerar que ja «no representava una amenaça per als altres».

No se sap, com diem, si aquests fets poden haver tingut alguna cosa a veure amb la depressió que va patir.

El que sí que s'ha pogut saber, segons el mitjà 'The Sun', és que, després de tot el que ha passat, els pares del nadó mort han decidit perdonar-la. 

«Volem que se la perdoni, no volem castigar-la», han assegurat. No obstant això, no són ells els que han de decidir si la dona rep o no algun càstig.

Es tracta d'un cas que ara ha de passar a mans de la justícia. De moment se sap que Alina s'ha sotmès a un nou examen psiquiàtric per a valorar el seu estat actual.

Serà això el que ajudi a determinar si haurà d'anar a la presó o bé ingressar de nou en un hospital psiquiàtric.

D'altra banda, també cal esmentar que els investigadors que es va encarregar del cas s'han pronunciat. Han assegurat que es tracta d'un crim que no es va poder evitar.

«No hi havia reixes a les finestres. No hi havia ningú per evitar la tragèdia», han dit. I és que, la veritat és que ningú es podia imaginar que una cosa així pogués arribar a passar.

De moment, això és tot el que se sap del cas. Caldrà veure, finalment, quin càstig se li imposa a la dona.