Cordó policial

Tiroteig a Espanya: Un home mort i una dona ferida al mig del carrer

Les autoritats creuen que podria ser un crim passional

Tragèdia a Espanya. Un home ha mort durant la matinada d'aquest dissabte, 28 d'agost, després de rebre un tret al mig del carrer. L'acompanyava una dona, que també ha resultat ferida. Els fets han passat al carrer Isaac Peral de barri de Garrido, a Salamanca.

Segons La Gaceta de Salamanca, els fets han ocorregut al voltant de les 2:30 de la nit. Un home de 50 anys i una dona es dirigien al domicili d'ella quan van ser sorpresos per l'esquena per un altre individu. Aquest subjecte va realitzar múltiples trets contra la parella que van acabar amb la mort de l'home i amb la dona ferida.

L'home va morir a l'acte i la dona va ser traslladada a un hospital de Salamanca amb ferides al cap i a les mans. Es desconeix més informació sobre les víctimes, tot i que la policia ja investiga els fets. Van ser diversos testimonis que van escoltar els tirs qui van alertar els serveis d'emergències.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diversos efectius del personal sanitari. Pel que fa a l'home, només van poder confirmar la seva defunció. La dona, en canvi, va sobreviure a l'atac i va ser traslladada en una UVI mòbil al Complex Assistencial de Salamanca del Clínic Universitari. Segon les primeres informacions, la dona en qüestió té 53 anys.

Les primeres hipòtesis apunten a un possible crim passional. La parella es dirigia a la casa de la dona quan van ser sorpresos, per la qual cosa podrien ser parella. Les autoritats sanitàries han informat que l'estat de la dona és «d'extrema gravetat». Pel que fa a les autoritats judicials, han decretat el secret de sumari.

La policia creu que un altre individu amb interès romàntic en la dona va poder ser l'autor del tiroteig. Una altra línia d'investigació apunta que no va ser una, sinó diverses persones les que van tirotejar la parella des de darrere. En qualsevol cas, les autoritats consideren que els agressors coneixien a la parella o, almenys, a un d'ells.

La subdelegada del govern espanyol a Salamanca, Encarnación Pérez, ha lamentat el trist succés que ha commocionat la població d'aquesta ciutat de Castella i Lleó.