El tiroteig de Shoko, dos trets «a matar»

Dos turistes van intentar entrar a la discoteca «mostrant una actitud violenta», els porters els hi van vetar l'entrada però van tornar una hora més tard
Dos detinguts per un tiroteig a la discoteca Shoko de Barcelona
Dos detinguts per un tiroteig a la discoteca Shoko de Barcelona | Shoko

El tiroteig a la discoteca Shoko, de Barcelona, aquesta matinada de divendres, va acabar sense cap víctima, encara que hagués pogut tenir un final pitjor. Segons alguns mitjans, es va obrir foc fins a dues vegades dintre la sala de la coneguda discoteca. 

 

Després de fer-los fora, els turistes van tornar una hora més tard

Segons informa 'Metrópoli Abierta', dos turistes danesos van intentar entrar a la discoteca «mostrant una actitud violenta», els porters els hi van vetar l'entrada a l'instant i aquests van abandonar el local. Una hora més tard, però, els dos turistes van tornar i van aconseguir entrar per la força, malgrat la prohibició dels vigilants de seguretat.

 

Els fets van desencadenar en una baralla entre els turistes i l'equip de vigilància. En mig de l'altercat, un dels danesos va treure una pistola de la bossa i va disparar dues vegades. Una de les bales va impactar sobre un moble del local i l'altre va anar a parar directament al sostre. Segons informa el mitjà, els trets es van fer «a matar».

 

El vídeo de la baralla

La 'Cadena SER' ha publicat en exclusiva el vídeo de la baralla a l'entrada de la coneguda discoteca que ha acabat amb dos detinguts. En aquest, es pot veure el forcejament entre els membres de seguretat i el pistoler i com els porters es van abalançar sobre un dels detinguts, evitant que es produís una desgràcia.

 

 

La investigació dels fets encara s'està duent a terme, per tal d'esclarir què va passar realment la matinada d'aquest divendres a la discoteca Shoko de la Barceloneta. Encara queden diverses incògnites per resoldre.  

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari