Tornen a identificar Colombi, el boxejador que va agredir un mosso, per una nova baralla

Els fets han tingut lloc aquest cap de setmana

Imatge del boxejador italià Federico Colombi
El jove boxejador, de només 22 anys i nacionalitat italiana, assegura haver «nascut per lluitar» a les seves xarxes socials | Instagram (@coloshot)

Federico Colombi, el conegut boxejador italià que va agredir un agent dels Mossos d'Esquadra a Barcelona, ha tornat a ser identificat en una nova baralla després de quedar en llibertat aquest cap de setmana. Segons avança El Caso, la policia catalana el va identificar al barri de la Barceloneta, prop del lloc on va ser identificat i detingut. Concretament a un bar on es va produir un incident. Tot i això, no va acabar detingut.

Tal com indica el citat mitjà, Colombi s’havia barallat amb altres persones tot i que no va agredir a cap policia. Va ser deixar en llibertat. Abans, quan va sortir de la comissaria després de l’agressió als agents. L’italià va penjar diversos missatges a les xarxes socials on celebrava el seu incident amb els Mossos i feia crides en contra de la policia.

Federico Colombi és un conegut boxejador d'origen italià-georgià, de 22 anys. Ha obtingut diversos títols en competicions d'aquest esport, i a les seves xarxes socials assegura haver «nascut per lluitar». 

Detingut per agredir els Mossos i intentar robar un cotxe policial

El passat dijous a la matinada el grup 200 dels Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'un incident en un bar de la Barcelona. Concretament a dos quarts de dues de la matinada.

Al lloc dels fets s'hi va presentar una parella d'agents de paisà, que en voler identificar a Federico Colombi van trobar com a resposta violència en contra. L'italià va colpejar un dels policies, fent-lo caure a terra. I un moment donat va obrir la porta del cotxe policial, tot i que finalment no hi va pujar.

Tot i la violenta actuació de l'agressor, els agents de paisà van poder demanar reforços a través de l'emissora del vehicle, presentant-se al lloc dels fets un equip de l'ARRO dels Mossos i agents de seguretat ciutadans de l'Escamot 3 de Ciutat Vella. Els agents de l'ARRO van fer servir les seves defenses per reduir l'home, que finalment va ser detingut.


Comentaris

envia el comentari