Empresa General d'Olis i Derivats

Tràgic accident laboral a les Garrigues a causa d'una deflagració: ferit molt greu

L'operari va patir cremades de primer i segon grau a la cara i els braços

Greu accident laboral, a causa d'una deflagració, a l'empresa General d'Olis i Derivats situada a les Borges Blanques, a les Garrigues, on un treballador va causar ferit de manera crítica per les nombroses cremades que va patir.

El fatal accident es va produir aquest dilluns a la tarda, al voltant de les 18:45 hores i, segons informa el 'Diari Segre', un operari va patir greus cremades a causa d'una detonació, les causes de la qual es desconeixen, a l'empresa on treballava.

El mitjà lleidatà afirma que una combustió accidental a l'interior de l'establiment, el qual està localitzat al costat de la carretera LV-7023, va ser l'origen del terrible incident.

Fins al lloc dels fets, es van desplaçar els Mossos d'Esquadra, dues unitats terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat.

Cremades greus 

Tal com afirma 'El Segre', el treballador va patir cremades tant a la cara com als braços tot i que, afortunadament, quan els especialistes el van assistir, l'home estava conscient.

Les greus cremades són de primer i segon grau o també anomenades cremades de gruixos parcials, les quals han afectat l'epidermis i la dermis, la segona capa de la pell. 

En veure la gravetat de les lesions, el Sistema d'Emergències Mèdiques va prendre la determinació de què l'operari fos traslladat d'urgència a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, especialitzat en aquest tipus de ferides. 

Una dona ferida de gravetat en un incendi

Una dona va resultar ferida greu per cremades en un incendi que va tenir lloc el dimarts 10 de maig al vespre en un pis del Prat de Llobregat, al Baix Llobregat, segons va informar el cos d'extinció d'incendis. 

La víctima va ser traslladada d'urgència per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital barceloní Vall d'Hebron

Els Bombers de la Generalitat, van rebre l'avís de l'incident minuts després de les vuit. Fins al lloc dels fets, van haver de desplaçar-se quatre dotacions, que van controlar les flames en mitja hora aproximadament.

El foc va afectar un tercer pis en un edifici de cinc plantes al carrer de la Ballestera de la localitat.