Un tren de la línia R3 de Rodalies atropella una persona a Osona

L'incident ha obligat a interrompre la circulació de combois, i a evacuar els passatgers

Imatge de Rodalies a l'estació de Sants
Un tren de la línia R3 de Rodalies de Catalunya ha atropellat una persona | Catalunya Diari

Un tren de la línia R3 de Rodalies de Catalunya ha atropellat aquest dilluns, 10 d'agost, una persona entre les estacions de Torelló i Sant Quirze de Besora. L'incident, el qual ha tingut lloc al voltant de les 15.00 hores de la tarda, ha obligat a interrompre completament el pas de combois per aquest punt de la xarxa viària, i també a evacuar tots els passatgers.

Des del compte oficial de Twitter de Rodalies ja s'ha notificat que s'està realitzant un servei de transport alternatiu per carretera per totes aquelles persones que estan sent evacuades. De moment, es desconeixen els motius de l'atropellament.

Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat per atropellament, tal com marca el protocol. A més, han informat que, com que es tracta d'una via única, la circulació està totalment tallada. 

Atropellament mortal a l'R1 entre Blanes i Maçanet de la Seva

El tram de la línia R1 entre Blanes i Maçanet de la Selva (Girona) va estar tallat degut a un atropellament mortal el passat diumenge 2 d'agost a la tarda, ha informat Protecció Civil de la Generalitat a Europa Press.

L'atropellament es va produir prop de l'estació de Maçanet-Massanes i Rodalies va informar que la circulació estava tallada en aquest tram de l'R1, en un tuit recollit per Europa Press. Protecció Civil de la Generalitat va activar el pla Ferrocat després de l'atropellament, seguint el protocol, i la qual es va tancar el mateix diumenge quan es va restablir la cirulació amb normalitat.


Comentaris

envia el comentari