Tres famílies desallotjades per l'incendi d'un pis a Manresa

L'immoble es trobava desocupat en el moment del foc
Tres famílies desallotjades per l'incendi d'un pis a Manresa | Bombers

 

Tal com ha avançat Naciódigital, aquest dilluns al voltant de les vuit del matí, s'ha declarat un incendi en un immoble al centre de Manresa (Bages). Com a conseqüència del foc i el fum, tres famílies veïnes del pis han hagut de ser desallotjades, si bé no s'ha hagut de lamentar cap mena de ferit. A hores d'ara es desconeixen les causes de l'incendi, que ha començat a cremar sense que ningú es trobés a l'immoble.

 

Una de les veïnes de l'immoble, ha sigut qui ha telefonat als serveis d'emergència, que ha suposat un desplegament de dos camions dels Bombers de la Generalitat, efectius de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques.

 

Dificultats per apagar les flames

La localització de l'immoble, al nucli antic de la capital del Bages, ha dificultat la tasca dels Bombers, que com a conseqüència dels carrers estrets i les escales del carrer, han hagut de treballar des de l'escala extensible del camió, estesa en gairebé tota la seva longitud per tal de salvar els obstacles i la distància.

 

Segons les fonts veïnals el pis es troba habitualment desocupat, si bé de tant en tant hi passa la nit una persona, que en el moment de l'incendi no era a l'immoble. A l'espera de les darreres revisions de l'estat de l'edifici, es preveu que les famílies desallotjades puguin tornar ben aviat a casa seva.

 

 

També et pot interessar...