Tres ferits en incendiar-se un habitatge a Pineda de Mar

Una quarta persona afectada ha estat assistida al lloc dels fets, si bé no ha requerit trasllat a cap centre hospitalari i ha pogut ser donada d'alta in situ

Bombers de la Generalitat
Tres ferits en incendiar-se un habitatge a Pineda de Mar | Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han treballat, durant el matí d'aquest dijous, en l'extinció d'un incendi que s'havia originat en l'interior d'un habitatge del municipi de Pineda de Mar, situat a la comarca del Maresme. Tal com el mateix cos ha explicat al seu compte de Twitterles flames han aconseguit cremar completament el tercer pis de l'edifici, i fins i tot ha arribat a propagar-se per la façana, un fet que ha provocat una afectació exterior del quart pis.

Quatre persones han resultat afectades arran l'incendi

Com a conseqüència de l'incendi, un total de quatre persones han resultat afectades, motiu pel qual el Sistema d'Emergències Mèdiques ha traslladat fins a tres unitats al lloc dels fets. Així les coses, tres dels afectats han estat traslladats en estat menys greu fins a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, mentre que la quarta persona ha estat donada d'alta in situ.

A més a més, els veïns de l'edifici han hagut de ser desallotjats, malgrat que, després de fer les comprovacions pertinents, els Bombers de la Generalitat han assegurat que l'edifici no havia patit cap mena d'afectació estructural. El cos d'emergències ha rebut l'avís a les 11.11 hores del matí.


Comentaris

envia el comentari