YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

S'incrementa l'alerta per una nova amenaça terrorista a Catalunya

Països com Espanya, França, Alemanya, Gran Bretanya o Bèlgica es troben en alerta per possibles nous atacs

Líder d'ISIS
Abú Bakr el Baghdadi ha parlat sobre l'atemptat de Sir Lanka, on van morir 250 persones el diumenge de Pasqua | SITE

La pàgina dedicada a la Seguretat Nacional 'Hyperboloid Intelligence' ha informat d'un augment en l'alerta terrorista a Catalunya, Espanya, França, Alemanya, Gran Bretanya, Bèlgica i els Països Baixos. Aquest avís arriba després que el líder de l'Estat Islàmic, Abú Bakr el Baghdadi, conegut com a califa Ibrahim, reapareixes després de cinc anys. Ho va fer en un vídeo del grup armat que lidera, l'ISIS, on demana venjança per l'assassinat i l'empresonament dels seus militants.

La responsable del grup d'intel·ligència SITE, Rita Katz, assegura que la gravació és recent, ja que al vídeo es pot veure a El Baghdadi, juntament amb un altre líder terrorista, parlant sobre la batalla de Baghdouz, que és bastant recent. «La batalla per Baghouz ha acabat», diu al videoclip, darrere d'una barba grisa i densa, juntament amb una arma d'assalt al costat.

No havia aparegut en públic des de 2014

A més, El Baghdadi aprofita l'ocasió per felicitar als autors dels atemptats a Sir Lanka el dia de Pasqua i sosté que és una venjança pels atacs a l'illa de Baghdouz. Al líder d'ISIS no se l'havia vist aparèixer en un vídeo des d'un sermó que va fer a la Gran Mesquita de Al Nuri, a Mosul, Irak, l'any 2014. Discurs que va servir per autoproclamar el «califat» sa Irak i Siria.

És per això que la pàgina dedicada a la Seguretat Nacional 'Hyperboloid Intelligence' ha volgut informar d'un augment en l'alerta terrorista a Catalunya, Espanya, França, Alemanya, Gran Bretanya, Bèlgica i els Països Baixos, després de l'anunci públic d'Abú Bakr el Baghdadi.


Comentaris

envia el comentari