Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un camió de bombers en moviment

Tres ferits en un incendi a un restaurant al centre de Barcelona

S'han hagut de desviar alguns autobusos i han desallotjat tot l'edifici

Un nou incendi al centre de Barcelona ha deixat tres ferits lleus per inhalació de fum. El foc s'ha originat a la cuina d'un restaurant situat al carrer Tallers número 6. 

L'incendi s'ha iniciat a la cuina del restaurant i els Bombers s'han traslladat ràpidament fins al lloc dels fets. De manera preventiva, han desallotjat tot l'edifici a causa de l'acumulació de fum i han tallat el carrer per facilitar l'extinció del foc. S'han vist afectats també els busos V13 i 59, que s'han hagut de desviar i la resta de comerços del carrer, que, de manera preventiva, han abaixat les persianes.

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut d'atendre a tres persones ferides lleus per inhalació de fum. Afortunadament, cap d'ells ha necessitat un trasllat a l'hospital.

Gran ensurt a Barcelona per una columna de fum a tocar de l'Aeroport

Aquesta setmana comença amb un gran ensurt pels habitants de Barcelona, ja que, cap a les 14.00 hores d'aquest dilluns 29 d'agost, els habitants de la ciutat han vist una gran columna de fum que, segons semblava, provenia de l'Aeroport del Prat.

Els veïns s'han espantat en veure la gran fumarada i ràpidament han trucat al 112, que va rebre una trentena de trucades per aquest motiu. Tanmateix, els Bombers no han trigat a pronunciar-se sobre el tema.

S'ha tractat d'una crema prescrita que han realitzat als terrenys adjacents del Parc Nou per reduir el combustible disponible en cas d'incendi. Per tant, en tot moment ha estat un foc controlat i no hi ha hagut un risc real. Una notícia que, sense cap mena de dubte, va tranquil·litzar els barcelonins que s'havien preocupat.  De fet, aquesta crema serveix per poder evitar possibles incendis en el futur. 

Una de les anècdotes d'aquest incendi controlat és que han caigut cendres a la ciutat Barcelona. L'avís s'ha donat a Gràcia, el Putxet i el Farró, les Corts i la Teixonera, i a hores d'ara ja està totalment controlat.