Dos agents de la Guàrdia civil

Tres morts en un tiroteig a Ciudad Real, un d'ells policia

La policia ha abatut l'home, que va disparar diverses vegades amb un rifle als conductors

La policia ha abatut aquest matí l'home que va disparar diverses vegades els conductors i vianants de la CR-4116, a Ciudad Real. Els fets han tingut lloc aquest matí a la zona del quilòmetre 2,5 d'aquesta via. Un agricultor i un policia local també haurien mort en el succés.

L'autor dels trets, un home de 50 anys, ha estat abatut pels agents de policia desplaçats fins al lloc. S'ha muntat un ampli operatiu policial atesa la gravetat dels fets que s'estaven produint. La Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional han actuat de manera coordinada.

Es tracta d'un fet inusual que ha obligat a tallar la carretera, i la policia ha fet una crida perquè ningú no s'hi acosti. Hi ha una investigació en marxa, tot i que la policia ja ha establert una primera hipòtesi. Segons una informació d'última hora, tot hauria començat per una disputa familiar.

Hi ha tres morts

Un agricultor i un policia local han mort després de ser disparats per un atacant, atrinxerat al quilòmetre 2 de la CR-4116. Es tracta de la carretera que uneix les localitats de Villamayor de Calatrava i Argamasilla, a la província de Ciudad Real. Els cossos i les forces de seguretat han abatut l'home armat amb un rifle.

Tot hauria començat amb una disputa familiar entre l'atacant i el seu pare. L'home s'ha atrinxerat amb un rifle en una casa de pagès i ha començat a disparar a tot el que es movia. Així,L'autor dels trets ha començat a disparar les persones indistintament.

Foto control Guàrdia Civil
La policia ha intervingut en aquest tiroteig mortal | Europa Press

L'atac ha començat cap a les 10.30 hores en una urbanització de xalets a la citada carretera. El balanç provisional és de tres morts, entre ells l'atacant, que va va començar a disparar des d'un xalet ubicat a la urbanització limítrofa. A més, hauria mort un policia local i un home que conduïa un tractor.

Almenys tres ferits

Hi ha a més tres persones ferides de diferent consideració, entre ells el pare del tirador. Es tracta d'un home de 81 anys que ha estat traslladat amb diverses contusions a l'hospital de Puertollano. També estan ferits diversos agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, amb pronòstic reservat.

En un vídeo que circula per les xarxes socials se senten els trets successius efectuats per aquest home a la carretera. La carretera roman tallada, i les autoritats han fet una crida perquè ningú no transiti per aquesta via. Mentrestant, continuen recollint informació sobre aquest succés.

El que se sap per ara és que l'home hauria discutit amb el seu pare i que li hauria causat lesions de consideració diferent. Fruit de la tensió, l'home s'ha atrinxerat en una caseta i ha obert foc contra la policia. També ha disparat els conductors que passaven per la carretera en aquell moment.