Dues agents dels Mossos d'Esquadra patrullant un carrer

Tres nois fan caure a terra una dona de 77 anys a Salt i fugen amb el botí

Els fets van tenir lloc aquest diumenge 5 de juliol a la nit

Tres nois fan una estrebada  a una dona de 77 anys a Salt  i la fereixen greument. Els fets van tenir lloc aquest diumenge 5 de juliol a la nit i l’àvia segueix ingressada a l’hospital Santa Caterina de Salt on s’està recuperant de les ferides. Segons detalla el Diari de Girona, la Policia Local de Salt i els Mossos d’Esquadra  continuen buscant els tres implicats per aquest violent robatori.

El relat dels fets

Tal com ha explicat la policia al citat mitjà, al voltant de les 21.30 hores de la nit del diumenge tres individus van abordar la dona al carrer Llar del Barri Vell de Salt. Els nois van «arrencar» la bossa de l’àvia de 77 anys sense miraments i la van fer caure a terra, provocant una fractura del còccix i un fort cop al cap. Els lladres van fugir ràpidament  amb el botí deixant la dona estesa a terra i malferida.

Diversos veïns van ser testimonis dels fets i avisar al Sistema d’Emergències Mèdiques i la Policia Local de Salt, que es van desplaçar fins al lloc de l’agressió. Els efectius d’emergència van atendre la dona i la van traslladar a l’hospital Santa Caterina, on encara s’està recuperant. La Policia Local de Salt, juntament amb els Mossos d’Esquadra, segueixen buscant els autors dels fets i ara per ara encara no s’han localitzat. Malgrat això, els agents disposen d’imatges que estan analitzant per resoldre el robatori.

 

Nova baralla multitudinària als carrers de Badalona

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, una vintena de persones va protagonitzar una  brutal baralla  davant dels jutjats de Badalona el passat dilluns 6 de juliol. Els fets van tenir lloc a voltants de les 21:00 hores, i tot i que hi havia dos furgons de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) custodiant l'edifici, els participants van començar a propinar-se empentes i cops de puny

Aquesta multitudinària baralla es va dissoldre en poc temps, ja que els participants van adonar-se'n de la presència policial. Els agents van confirmar a 'Metrópoli Abierta' que no consten lesions, ni detencions, ni denúncies al respecte. A més a més, alguns portaveus de la Regió Policial Metropolitana Nord del cos també confirmen que no es van produir danys en l'equipament municipal, encara que alguns veïns manifesten que es van trencar els  retrovisors d'alguns cotxes aparcats al carrer d'en Prim.