Mossos d'Esquadra en arxiu

Una vintena de persones protagonitza una baralla multitudinària davant dels jutjats de Badalona

La ciutat està sent focus de tota mena d'incidents

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, una vintena de persones va protagonitzar una  brutal baralla  davant dels jutjats de Badalona el passat dilluns 6 de juliol. Els fets van tenir lloc a voltants de les 21:00 hores, i tot i que hi havia dos furgons de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) custodiant l'edifici, els participants van començar a propinar-se empentes i cops de puny

No consten lesions ni denúncies

Aquesta multitudinària baralla es va dissoldre en poc temps, ja que els participants van adonar-se'n de la presència policial. Els agents van confirmar a 'Metrópoli Abierta' que no consten lesions, ni detencions, ni denúncies al respecte. A més a més, alguns portaveus de la Regió Policial Metropolitana Nord del cos també confirmen que no es van produir danys en l'equipament municipal, encara que alguns veïns manifesten que es van trencar els  retrovisors d'alguns cotxes aparcats al carrer d'en Prim. 

Diversos episodis de violència

La ciutat està sent focus de tota mena d'incidents violents en les últimes setmanes. A mitjans del mes de maig, en ple estat d'alarma, es va produir també una baralla multitudinària que va involucrar una setantena de persones. Finalment hi va haver dues persones detingudes i diversos agents ferits. El 21 de maig també va tenir lloc un fet similar al mateix municipi. Els Mossos van identificar a sis menors d'edat que participaven en una baralla i van ser denunciats per saltar-se el confinament. Aquesta vegada va passar al barri de Puigfred, i una persona va ser ferida lleu per un cop de puny. 

Els últims episodis van tenir lloc la nit de l'1 de juny en diversos punts de la ciutat. Tres persones van ser detingudes al barri de la Salut per desordres públics i amenaces. Aprofitant la situació d'incertesa, una altra persona va aprofitar per robar a una dona, però també va ser detinguda. Per altra banda, una persona va rebre una pallissa per part de diferents individus i va quedar totalment inconscient al barri del Gorg. El noi va haver de ser traslladat a un hospital, però es trobava en estat lleu.