Pla de conjunt de tres nous camions dels Bombers de la Generalitat

Tres persones afectades pel fum en un incendi en una cuina a Verges

Van ser traslladades a l'hospital de Palamós per efectius del SEM

Tres persones han estat evacuades a l'hospital de Palamós aquest dissabte a la tarda després que un incendi hagi cremat totalment la cuina d'una casa de Verges, a la comarca del Baix Empordà. Els afectats són els dos habitants de l'immoble i un veí que ha corregut a ajudar-los. L'avís als Bombers s'ha donat al voltant d'un quart de quatre de la tarda i cinc dotacions del cos d'emergències s'han desplaçat fins al carrer del Padró del municipi.

Un cop han arribat allà, els mateixos veïns ja havien pogut apagar part del foc i els efectius dels Bombers l'han pogut extingir ràpidament. Així mateix, han revisat i ventilar l'immoble. També s'han desplaçat al lloc dels fets algunes dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han atès les tres persones afectades per inhalació de fum, traslladant-les posteriorment a l'hospital de Palamós per precaució.

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al Maresme

D'altra banda, divendres a última hora de la nit, els Bombers de la Generalitat van apagar un incendi en una casa del nucli de Canyamars, al municipi de Dosrius, a la comarca del Maresme. Segons va informar el cos d'emergències, que va desplaçar quatre dotacions al lloc dels fets, l'avís es va rebre a les 22.45 hores, i les flames van cremar una habitació annexa al garatge, mentre que tota la planta baixa i la superior van resultar afectades pel fum.

A conseqüència del fum, dues persones van resultar afectades, sent ateses per efectius del SEM, que va evacuar-les a un centre sanitari.