Fotomuntatge del nebot de Camarón de la Isla i el lloc on ha aparegut el seu cos sense vida

Troben el cos sense vida del nebot desaparegut de Camarón de la Isla

Després de cinc dies en parador desconegut, han trobat el cadàver del nebot de Camarón de la Isla

Després de cinc dies desaparegut, Jesús Monje Gutiérrez, nebot de Camarón de la Isla, ha estat trobat sense vida. La víctima, de 42 anys, va ser vist per última vegada dilluns passat 22 de novembre a San Fernando, una ciutat molt propera de Cadis.

Una desesperació que ha acabat en tragèdia

Finalment, han trobat el cos sense vida de Jesús, després de buscar-lo sense parar durant gairebé una setmana, el dissabte 27 de novembre a prop del Pont de Ferro de Sant Fernando.

Segons fonts policials, el cadàver va ser localitzat per un home que caminava per la zona i que va avisar a les autoritats. Ara, la principal hipòtesi és que Jesús va caure a l'aigua i li va arrossegar el corrent perquè no sabia nedar.

Cordó policial de la Policia Nacional
Encara no se sap el motiu de la mort | Lamimpres

La filla de la víctima, Alba Monje, ha explicat a 'El Cierre Digital', en declaracions anteriors a conèixer la mort del seu pare, que «la policia no ens està ajudant», i que tant amics com familiars estan desesperats per trobar-lo.

I és que no van entendre el motiu de la seva desaparició, que finalment ha acabat amb una tragèdia per a tothom. Un dels familiars de Jesús era Camarón de la Isla, un cantant que va marcar un abans i un després al món del flamenc amb cançons molt conegudes a Espanya.

La seva desaparició va deixar la família atònita

Els fets es remunten a la matinada de dimarts passat, 23 de novembre, quan la família del desaparegut es va despertar i va veure que Jesús no era al domicili. Per aquest motiu, van anar a comissaria per posar-hi una denúncia.

Segons la filla de Jesús, els policies no van poder acceptar-la perquè «no havia passat el temps establert i era prou gran per haver marxat pel seu propi peu».

El rumor que algunes persones el van veure saltar a l'aigua des del pont de Suazo es va convertir en un secret de domini públic, encara que Alba estava convençuda que el seu pare era viu. Tot i que alguns familiars van afegir que el dia anterior a la desaparició, Jesús havia discutit amb la seva mare i va dir que se suïcidaria, però asseguren que no tenia intenció de fer-ho realment.

Alba va explicar a 'El Cierre Digital' que «estem sols, buscant amb amics mariners que estimaven molt al meu pare, però necessitem més ajuda. Tenim dos vaixells i estem dia i nit buscant-lo al mar. Estem desesperats».

La unió fa la força

Abans de conèixer la mort del nebot de Camarón de la Isla, tot el seu entorn demanava col·laboració ciutadana que ajudés a trobar Jesús com més aviat millor.

El missatge per cridar l'atenció de la gent deia: Jesús Monje Gutiérrez fa 1,75 metres, pesa 65 quilos, és de complexió prima, té els cabells llargs, rossos i esvalotats i els seus ulls són de color blau.

L'últim cop que va ser vist anava vestit amb una dessuadora de color blanc i blau. A més, també duia una samarreta de ratlles de color blau, negra i gris, i anava amb uns pantalons de color negre i amb unes sabates blaves.

Jesús Monje Gutiérrez, nebot de Camarón de la Isla, ha mort
Els familiars de Jesús, consternats | Twitter

Tot i això, els esforços de la família no van servir per a res i el cos sense vida de Jesús Monje Gutiérrez ha estat localitzat de forma inesperada per un passejant del Pont de Ferro de San Fernando.

Cap episodi més com aquest

Gràcies a la informació detallada per 'El Caso', sabem que hi ha altres persones que segueixen en parador desconegut. Una és Sandra Culli, que va ser vista per última vegada a Vilassar de Mar (Barcelona). I es reclama a qualsevol persona que tingui alguna informació sobre la seva ubicació actual o qualsevol pista que es posi en contacte amb les autoritats sanitàries.