Imatge de la Judit, la menor desapareguda a Barcelona

S'acaba el malson: Troben la Judit, la noia de 17 anys desapareguda a Catalunya

Els Mossos l'han localitzat en bon estat a Mataró, en una petita embarcació que té la família

Final feliç a la desaparició de la Judit, la menor de 17 anys que estava desapareguda des de dissabte a Barcelona. Segons ha informat el fotoperiodista Emili Puig, citant fonts de la família, els Mossos d'Esquadra l'han trobat al municipi de Mataró (Maresme), on la família hi té una petita embarcació. D'aquesta manera, es posa fi a un malson que ha durat cinc dies.

Cal recordar que, el passat dimarts, la policia catalana va fer una crida a la ciutadania a través de les xarxes socials per tal de trobar la menor, que s'havia escapat del centre on estava ingressada per un trastorn alimentari.

L'últim contacte de la Judit amb la seva família, el passat dissabte al vespre

La Judit, que va marxar sense mòbil, ni diners, ni documentació, va ser vista per darrera vegada al Guinardó i el darrer contacte amb la seva família va ser dissabte al vespre, quan va trucar la seva mare des d'un telèfon desconegut i va dir-li que estava bé.

Segons ha explicat el fotoperiodista Emili Puig, aquesta no era la primera vegada que la Judit havia marxat del centre on estava ingressada, tot i que mai havia estat desapareguda més d'algunes hores. Això va fer saltar les alarmes de la família, que ràpidament es va preocupar i va donar l'avís als Mossos d'Esquadra de la seva desaparició.

Va començar llavors un calvari per a tots ells que ha durat fins a cinc dies. La jove, va marxar del centre on estava ingressada durant molts dies i finalment, per sort, ha estat trobada a Mataró. Una petita embarcació familiar li ha servit de refugi durant tots aquests dies.

La notícia va preocupar especialment tot Catalunya, ja que la noia jove va desaparèixer sense deixar rastre en una setmana que hi ha hagut, per desgràcia, molts successos sobre desaparicions i assasinats a tot l'Estat.