Imatge d'un tros de cinta delimitadora de la Guàrdi Civil

Troben un cadàver dins d'un cotxe calcinat a Espanya

La Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per a aclarir el succés

Lamentablement, sembla que no hi ha dia en què no es produeixi un succés esgarrifós. Bona mostra d'això és que avui ens hem despertat amb una notícia molt macabra. Resulta que s'ha trobat el cadàver d'una persona dins d'un cotxe calcinat.

Troballa d'un cadàver dins d'un cotxe calcinat

Els fets van tenir lloc ahir al matí a la localitat de Santa Lucía de Tirajana (Gran Canària). La policia local va rebre l'avís, pel que sembla, de l'incendi d'un automòbil a la zona de Pozo Izquierdo, on es van traslladar diversos agents i efectius de bombers del consorci de l'illa.

El que es van trobar va ser un cotxe incendiat en un hivernacle situat en aquesta àrea. Van actuar com mana el protocol i això va fer que trobessin, cap a les 7.30, una sorpresa inesperada . Dins el vehicle hi havia el cadàver carbonitzat d'una persona.

La Guàrdia Civil assumeix el cas

Després d'això, es va alertar del que havia passat a la Guàrdia Civil i es va procedir a acordonar la zona. Segons 'Canarias7', al lloc dels fets s'hi van traslladar immediatament agents de la policia judicial de la Guàrdia Civil del municipi, que és qui ha assumit el cas.

Allà els policies van dur a terme indagacions, van inspeccionar la zona i van prendre mostres. Ho van fer juntament amb el forense de l'Institut de Medicina Legal de Las Palmas i els representants de l'òrgan judicial de guàrdia de San Bartolomé.

Després de tot aquest procés, es va dur a terme l'aixecament del cadàver.

Com és lògic, s'ha obert la pertinent investigació per a aclarir els fets i depurar responsabilitats. I, per descomptat, també per a esbrinar la identitat de la víctima.

De moment, es manté silenci absolut al voltant d'aquest cas tan macabre. No obstant això, pel que es veu, s'especula amb el fet que la víctima va morir de manera violenta. L'indici que va ser així és que el cos, segons el mitjà que hem esmentat, estava empaquetat en plàstic dins del vehicle.

A més, l'estat en què es trobava el cadàver ha impedit, per ara, determinar si era un home o una dona. S'està a l'espera que l'autòpsia que se li faci permeti aclarir aquesta i altres qüestions. Es preveu que en les properes hores estigui llest aquest informe de l'Institut de Medicina Legal de Las Palmas.

Fa diverses setmanes va ocórrer un cas similar

Aquest succés ens ha fet recordar-ne un altre de característiques semblants que va tenir lloc a finals d'agost. El cas en qüestió es va produir al descampat conegut com a Cerro del Murmuro del barri madrileny de Vallecas. És un enclavament molt conflictiu perquè es troba al costat d'una zona on és habitual el tràfic de drogues i on es practica sexe lliure entre desconeguts.

Es van advertir les autoritats que s'estava produint un incendi al lloc esmentat. I quan aquestes hi van acudir i van apagar el foc, van descobrir un cadàver. Aquest pertanyia a un home, que estava despullat de cintura cap avall i embolicat en una mena de tela.

Si aquesta situació ja era sorprenent de per si, encara ho era més el fet que a la víctima, que havia mort de manera violenta, se li havien amputat els dits. D'aquesta manera, l'autor del crim va voler dificultar que se la pogués identificar.

Les últimes dades sobre aquesta investigació és que s'estudia la possibilitat que el que ha passat hagi estat a causa d'una venjança, però se segueix indagant.