Imatge d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra tallant l'accés a una riera desbordada

Troben un cadàver embolicat en una manta al Maresme

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació

Segons ha informat aquest dimarts, 12 de maig, SER Catalunya, els Mossos d'Esquadra estan investigant la mort d'un home que va ser localitzat aquest dilluns pels volts de dos quarts de nou del vespre entre els termes municipals de Dosrius i Sant Andreu de Llavaneres, a la comarca del Maresme. El cos, que va aparèixer en un camí rural que concretament uneix Llavaneres amb Can Bruguera, a Dosrius, estava embolicat en una manta i els Mossos investiguen si es tracta d'una mort violenta o d'un accident.

Segons les primeres informacions sobre el cas, el cadàver no presentaria signes evidents de violència, però malgrat això i ateses les estranyes circumstàncies en què s'ha trobat el cos, els Mossos han obert l'esmentada investigació.

Més notícies del Maresme: El Consorci Sanitari de la comarca es prepara per recuperar l'activitat suspesa arran del virus

En un altre ordre de coses, però encara a la mateixa comarca, el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) es prepara per recuperar progressivament i amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries l'activitat suspesa fa dos mesos per concentrar esforços en atendre els  malalts de covid-19. Mentre la transmissió del coronavirus estigui en nivell epidèmic i encara hi hagin pacients ingressats, els hospitals de Mataró i de Sant Jaume i els CAP d'Argentona, Mataró Centre i Cirera Molins reprendran l'activitat amb controls als accessos per assegurar el compliment de les mesures de prevenció i es prioritzarà l'atenció en funció de l'estat de cada pacient.

Des del CSdM es demana que els usuaris no s'acostin ni truquin als centres tot i tenir cita prèvia si no se'ls ha confirmat telefònicament. La represa es farà amb un nombre de visites inferior a l'habitual per evitar aglomeracions a les sales d'espera, per la qual cosa també es restringirà la presència d'acompanyants. Tampoc es podrà realitzar el mateix nombre de proves diagnòstiques a causa dels protocols de neteja que cal aplicar entre pacient i pacient mentre el risc de contagi sigui present.