Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Policia EEUU

Troben el cadàver d'un home congelat a casa des de feia 10 anys

Una carta signada deia que la seva dona no tenia res a veure amb la seva mort

Policia EEUU
Troben el cadàver d'un home congelat a casa des de feia 10 anys | Pixabay

La mort d'una dona de 75 anys a Tooele, Utah, va portar a la policia estatunidenca a descobrir un altre cos, concretament el del seu marit, que es trobava al congelador des de feia una dècada.

El passat 22 de novembre, els agents es van dirigir fins a la casa de Jeanne Souron-Mathers, després que diversos familiars i veïns informessin que feia dues setmanes que no sabien res d'ella. Segons va explicar el sergent de policia Jeremy Hansen, quan van arribar al domicili van trobar la dona sense vida al seu llit i van trucar als detectius perquè analitzessin l'escena i determinessin la causa de la seva mort.

Es va trobar una carta signada per l'home

Però aquest no va ser l'únic cos que va trobar la policia. Mentre inspeccionaven tot l'apartament, van descobrir el cos del seu espòs, Paul Mathers, al congelador. El cos de l'home estava intacte, pel que es desconeix com va morir. El que si han pogut confirmar, és que el cos porta allà aproximadament 10 anys. Juntament amb el cadàver, es va trobar una nota de desembre de 2018, firmada per Paul, on assegurava que Jeanne no tenia res a veure amb la seva mort.

També et pot interessar...

  • Busquen un menor desaparegut des de dissabte a Igualada