Imatge del Port Vell de Barcelona

Troben un cadàver al port de Barcelona

La policia judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació

Macabra troballa de la Guàrdia Civil al port de Barcelona. Aquest dilluns al matí, agents del Servei Marítim del cos policial espanyol han trobat el cadàver d'una persona al moll de Bosch i Alzina del Port Vell, tal com informa el portal 'TotBarcelona'. Per les primeres informacions que hi ha, es tractaria del cos d'un home sense identificar.

Els fets han succeït poca estona abans de les 11 del matí, quan la Guàrdia Civil ha rebut un avís per part del Centre de Control del Port de Barcelona. En ella s'informava que hi havia un possible cos humà a l'esmentat moll. Per aquest motiu, una patrullera del cos s'ha desplaçat a la zona i així comprovar de què es tractava. I efectivament, han pogut confirmar que es tractava del cos d'un «home, vestit i indocumental», tal com han pogut recollir des del mitjà citat anteriorment.

Una vegada localitzat el cadàver, els agents han iniciat les tasques per recuperar el cos de l'aigua i han avisat el Jutjat de Guàrdia perquè realitzi l'aixecament del cadàver. De moment, la policia judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació. Una investigació que intentarà esbrinar les circumstàncies de la mort, ja que, a hores d'ara, es desconeixen els motius i causes de la seva mort.

Segon cadàver en una setmana a Barcelona

El cas del cadàver trobat al port de Barcelona no és l'únic similar que s'ha viscut a la capital catalana en la darrers dies. De fet, la setmana passada, els cossos de seguretat van trobar el cos d'una dona morta en el seu pis del barri barceloní del Raval, molt a prop del Mercat de la Boqueria. 

Segons va avançar el mitjà 'El Caso', la troballa es va produir al carrer de la Morera, després que els veïns de la víctima truquessin a la Guàrdia Urbana de Barcelona. Argumentaven que feia diversos dies que no la veien i, a més, havien detectat que sortia una forta olor del pis on vivia.

Així doncs, la policia municipal barcelonina va activar els Bombers de Barcelona que van accedit a l'interior de l'habitatge. Allí hi van trobar el cos d'una dona a terra. La Guàrdia Urbana de la capital catalana també va activae els Mossos d'Esquadra, que  és el cos que té les competències en fets d'aquestes característiques. La policia catalana també va accedir al pis i va confirmar que el cos sense vida de la dona no presentava signes de violència.