Troben els cadàvers d'un matrimoni a Utah: el marit feia 11 anys que estava a un congelador

No s'han trobat signes de violència als cossos i la policia espera el resultat de les anàlisis toxicològiques

Residencia de los Mathers, en Utah.
Residència dels Mathers, a Utah | Catalunya Diari
 

Els veïns i veïnes de la urbanització de Remington Park, a l'oest de salt Lake City (Utah) segueixen consternats després de la macabra situació viscuda a casa dels Mathers. La policia de l'estat va arribar a aquesta urbanització per comprovar que la senyora Jeanne Sourone-Mathers, de 75 anys, es trobava bé.

L'alarma va saltar quan una treballadora de manteniment va advertir que no havia vist la dona des de feia dues setmanes. Els agents van arribar al seu domicili i van trobar el cos de la dona, que aparentment havia mort per causes naturals. La sorpresa, però, és que aquell no era l'únic cadàver de la casa.

El marit portava 11 anys dins d'un congelador

Segons ha informat l'NBC, els agents van inspeccionar l'habitatge per trobar pistes sobre el que podria haver succeït amb la dona. Mentre revisaven una de les habitacions, van trobar el cos del marit de Jeanne, el qual no havien vist des de feia 11 anys. Els agents sospiten que Paul Edward Mathers ha estat tot aquest temps dins el frigorífic.

No s'han trobat signes de violència en cap dels cossos del matrimoni, i la policia de l'estat de Utah espera els resultats de les anàlisis toxicològiques per esclarir les causes de les morts. En un comunicat policial afirmen que «En aquest moment, se sospita d'acte criminal i el cas es troba en les primeres etapes de la investigació», segons informa la 'CNN'.

  

La investigació continua oberta a l'espera dels resultats de les anàlisis, a més de pistes o testimonis que puguin ajudar a resoldre el cas. Per això, la policia encara no ha pogut confirmar que es tracti d'un homicidi. Tot i això, el sergent de policia del comtat de Tooele ha pogut afirmar que «sospitem que es tracta d'un joc brut». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari