La mà d'un nadó agafant-ne una altre

Troben cinc nens sense vida a casa seva a Alemanya: hauria estat la mare

La jove, de 27 anys, hauria fugit amb un altre menor i s'hauria intentat suïcidar

Terrible troballa en un habitatge d'Alemanya. Les autoritats policials del país germànic han confirmat que aquest dijous s'han localitzat els cossos sense vida de cinc menors en un apartament de la ciutat de Sollingen, situada a l'oest del país, dins de l'estat federal de Renània del Nord. Diferents mitjans alemanys confirmen que els petits morts tenien 1, 2, 3, 6 i 8 anys i que serien tots germans.


Segons alguns mitjans del país germànic, els cossos es trobaven en una residència privada d'aquesta localitat, situada a uns 32 quilòmetres de Colònia. Els serveis d'emergència han rebut una trucada aquest dijous 3 de setembre per a acudir al complex residencial. Hauria estat l'àvia dels nens qui hauria donat l'avís a la policia sobre que la seva filla havia assassinat als seus nets, encara que sense confirmar com havien estat les morts.

En trobar els cossos, hauria sospitat de la seva filla, ja que ni ella ni un altre menor es trobaven en aquells moments en l'escenari del crim. La mare, de 27 anys, hauria escapat del lloc amb un altre menor i hauria intentat acabar amb la seva vida llançant-se a les vies del tren a la ciutat de Düsseldorf, encara que sense aconseguir-ho.

La mare s'hauria intentat suïcidar

La dona s'hauria intentat suïcidar prop de les 13.45 hores a l'estació de la ciutat alemanya, a uns 35 quilòmetres de la localitat on van ser trobats els nens. Ara mateix es troba en estat greu i custodiada per la policia alemanya. El sisè menor hauria resultat il·lès, encara que es desconeix si es va precipitar també a la via amb la dona.
 

Malgrat aquestes informacions, la policia alemanya no ha confirmat cap aspecte sobre les causes de la mort dels menors ni sobre si la mare es trobaria detinguda com a autora dels fets. S'espera que en les pròximes hores siguin les autoritats de la ciutat de Wuppertal, que s'encarreguen del cas, els qui donin més detalls dels terribles fets.