Troben sa i estalvi l'home de 77 anys amb alzheimer desaparegut a Palafrugell

L'ha localitzat un boletaire en una zona boscosa de Begur

Fotografia del desaparegut, de 77 anys
Fotografia del desaparegut, de 77 anys | Catalunyadiari.cat

ACTUALITZACIÓ 06.11.19, A LES 15.58 HORES

Un boletaire ha localitzat sa i estalvi l'home de 77 anys desaparegut a Palafrugell, segons avança el 'Diari de Girona'. L'ha trobat a la font dels Àngels ,a la Calera, a Begur, en una zona boscosa de difícil accés, prop de dos quarts d'una d'aquest dimecres. L'home presentava una lleu hipotèrmia, únic símptoma d'haver passat dues nits al ras.

El buscaven Mossos, Bombers i policia local

Dispositiu de recerca a Palafrugell (Baix Empordà) arran de la desaparició d'un home de 77 anys amb alzheimer. Un total de sis vehicles de Bombers, dues patrulles de Mossos d'Esquadra i una quinzena d'agents de la Policia Local treballen sobre el terreny per localitzar-lo. Segons Bombers, la recerca se centra a la zona de rodalies i el nucli urbà.

Va sortir a passejar i no va tornar

La família va donar l'avís ahir a dos quarts de deu de la nit en veure que no havia tornat després de sortir a passejar a les quatre de la tarda. A partir de la mitjanit es va iniciar la recerca que continua aquest dimarts.

El dispositiu d'ahir a la nit, format per Bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Local, es va centrar en la zona d'Esclanyà i també la zona sud i oest de les rodalies de Palafrugell.

Segons Bombers, l'home acostuma a caminar i també a buscar bolets i és un bon coneixedor de l'entorn. La família de l'home, de 77 anys i amb alzheimer, ha presentat la denúncia de la desaparició aquest matí.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari