Patrulla Mossos

Troben mort un agent dels Mossos d'Esquadra a casa seva: s'investiguen les causes

Els investigadors no descarten el suïcidi, la mort natural o l'assassinat

Sorprenent succés el que ha passat a Sant Fruitós de Bages en les darreres hores. Un home ha trobat el cos sense vida de l'excap de la policia local del municipi del Bages i actual agent del cos de Mossos d'Esquadra. El cos de l'home sense vida ha aparegut al seu domicili aquest dimecres, vint-i-dos de febrer.

Per al moment es desconeixen els motius que van portar al fet que l'agent del cos policial català perdés la vida. La investigació no descarta el suïcidi, la mort natural o l'assassinat, tot i que el cos no mostra cap signe aparent de violència.

El cos el va trobar un familiar de l'agent

Genís Caparrós, excap de la policia local de Sant Fruitós de Bages i actual Mosso d'Esquadra de professió ha estat trobat mort aquest dimecres, vint-i-dos de febrer, al vespre a casa seva. Els fets han tingut lloc pocs minuts abans de les set de la tarda, a la localitat barcelonina. El cos hauria estat trobat per un familiar en el seu domicili sense signes aparents de violència.

A dos quarts de deu de la nit, davant del domicili de la víctima, on ha estat trobat el cos sense vida, hi havia dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i diversos agents de la Policia Local del municipi i dels Mossos així com representants municipals que donaven suport a la família.

Les causes de la mort s'estan investigant

La policia catalana investiga les causes i circumstàncies de la defunció. La mort violenta es descarta i es considera la possibilitat d'una mort natural o d'un suïcidi a l'espera dels resultats de l'autòpsia que se li ha de realitzar al cos sense vida de l'agent policial. No hi havia cap arma implicada en els fets.

Si es tractés d'un suïcidi, seria el tercer cas en menys de vint-i-quatre hores a la regió de la Catalunya Central, després de la mort d'una nena de dotze anys a Sallent aquest dimarts i de la d'un veí de Manresa aquest dimecres.

Caparrós va complir un somni professional

L'agent es va posar al capdavant de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages l'any 2020, després de donar servei en el cos dels Mossos d'Esquadra durant vint-i-set anys. Va ser anomenat per Joan Carles Batanés, qui governava a la localitat en aquell moment, i va pertànyer al càrrec fins que el govern va canviar després d'una moció de censura. Caparrós en aquell moment va tornar al cos policial autonòmic.

Imatge de l'alcalde de Sant Fruitós de Bages i l'excap de la Policia Local
Imatge de l'alcalde de Sant Fruitós de Bages i l'excap de la Policia Local | Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

En una entrevista, l'excap de la Policia Local va reconèixer que l'exalcalde li va manifestar que necessitava donar un impuls a la policia del municipi i li va oferir el càrrec de cap. Caparrós va acceptar sense pensar-s'ho ni un segon, ja que era el seu somni professional.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!